Τέσσερις μέσα, τρεις έξω: Δήλωσε Λεβαντόφσκι, Ραφίνια, Κεσί και Κρίστενσεν η Μπαρτσελόνα (pic)

Τέσσερις μέσα, τρεις έξω: Δήλωσε Λεβαντόφσκι, Ραφίνια, Κεσί και Κρίστενσεν η Μπαρτσελόνα (pic)

Η Μπαρτσελόνα πρόλαβε να δηλώσει τέσσερις από τις μεταγραφές της λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της στη La Liga κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Τι γίνεται με Κουντέ, Ντεμπελέ και Σέρχι Ρομπέρτο.

Στην κατάσταση που έχουν περιέλθει τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, ο σύλλογος δίνει μάχη για να δηλώσει στη La Liga κάθε μεταγραφικό απόκτημα. Ετσι, και αυτό το καλοκαίρι που οι «μπλαουγκράνα» ήταν κάτι παραπάνω από δραστήριοι στην αγορά, είχαν την αγωνία για το αν θα μπορέσουν να δηλώσουν τους νέους τους παίκτες στη λίγκα.

Τελικά, φαίνεται πως υπάρχει happy end, έστω κι αν όχι σε απόλυτο βαθμό. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Μπάρτσα κατάφερε να δηλώσει τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Ραφίνια, Φρανκ Κεσί και Αντρέας Κρίστενσεν, οι οποίοι θα είναι κανονικά στη διάθεση του Τσάβι για την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο (13/8, 22:00).

Διαβάστε επίσης: Tο deal για Ντε Λα Φουέντε: Οψιόν 4.000.000 € για το 80% – Ο ρόλος των γονέων, η πρώτη προπόνηση και… στη λίστα την Τετάρτη!

Αντίθετα, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχει δηλωθεί ο Κουντέ αλλά και οι Ντεμπελέ και Σέρχι Ρομπέρτο που υπέγραψαν νέα συμβόλαια αυτό το καλοκαίρι. Ο πρώτος δεν θα έπαιζε στην πρεμιέρα έτσι κι αλλιώς καθώς δεν είναι έτοιμος ακόμη, ωστόσο οι άλλοι δύο που θα υπολογίζονταν τουλάχιστον για την αποστολή, φαίνεται πως θα δουν το ματς από τις κερκίδες.

Η διορία για να δηλωθούν οι παίκτες στη La Liga λήγει πάντως στις 31 Αυγούστου και θεωρείται βέβαιο πως μέχρι τότε θα έχουν δηλωθεί άπαντες. Στη σημερινή εξέλιξη σημαντικό ρόλο έπαιξε και το νέο deal της διοίκησης Λαπόρτα που απέφερε στα ταμεία του συλλόγου ακόμη 100 εκατ. ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ