Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 2-1

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 2-1

Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 η Μπαρτσελόνα, η Βαλένθια τη ζόρισε στα τελευταία λεπτά μειώνοντας σε 2-1 και χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να κλέψει τον βαθμό από το Καμπ Νου.

Ιστορική νίκη για την Μπαρτσελόνα απέναντι στη Βαλένθια με 2-1 στο Καμπ Νου. Οι μπλαουγκράνα ζορίστηκαν αρκετά από τις νυχτερίδες, αλλά δεν μπόρεσαν να αναγκάσουν τους γηπεδούχους σε δεύτερη σερί γκέλα ολκής μετά το κάζο από τη Ρόμα.

Συγκεκριμένα, η Μπάρτσα έφτασε τις 39 συνεχόμενες αγωνιστικές δίχως ήττα στο πρωτάθλημα και κατέρριψε το ρεκόρ της Ρεάλ Σοσιεδάδ από το 1980.

https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/985189775350140928

Οι Σουάρες στο 15′ και ο Ουμτιτί στο 51′ ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Κουτίνιο να δίνει τις ασίστ και στα δύο τέρματα.

Ο Ντάνι Παρέχο μείωσε στο 86′ της αναμέτρησης από την άσπρη βούλα του πέναλτι, ενώ ο ίδιος παίκτης παραλίγο να παγώσει το ήδη παγωμένο λόγω του αποκλεισμού από το Champions League, Καμπ Νου.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Παουλίνιο, Κοουτίνιο (79′ Ουσμάν Ντεμπελέ), Ινιέστα (84′ Ντένις Σουάρεθ), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Νέτο, Ρούμπεν Βέζο, Γκαράι, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Χοσέ Γκαγιά, Κοντογκμπιά, Ντάνι Παρέχο, Κάρλος Σολέρ, Γκονσάλο Γκέντες (69′ Αντρέας Περέιρα), Ροντρίγκο (80′ Τζάτζα), Σάντι Μίνα (71′ Βιέτο).

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ