Ατλέτικο Μαδρίτης : Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Γκριεζμάν

Ατλέτικο Μαδρίτης : Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Γκριεζμάν

Έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο με πανύψηλες αποδοχές στον Αντουάν Γκριεζμάν φέρεται να είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει όσο τίποτα να κρατήσει στο ρόστερ της τον Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός τη δεδομένη περίοδο προετοιμάζεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του για το Μουντιάλ που θα ξεκινήσει σε οκτώ ημέρες.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο 27χρονος φορ των ροχιμπλάνκος σκέφτεται το ποδοσφαιρικό του μέλλον, μιας και η επόμενη σεζόν θα τον βρει είτε στη Μαδρίτη είτε στη Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα εδώ και καιρό έχει κάνει πρόταση στον ποδοσφαιριστή περιμένοντας την απάντησή του.

Διάφορα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για οριστική απόφαση του Γκριεζμάν να παραμείνει, άλλα έλεγαν το αντίθετο, δηλαδή ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα το πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Το ζήτημα είναι μετέωρο, γι’ αυτό οι ιθύνοντες της Ατλέτικο φέρονται έτοιμοι να του προσφέρουν ένα τεράστιο συμβόλαιο για να τον κρατήσουν στη Μαδρίτη.

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η ομάδα της Μαδρίτης ετοιμάζεται να του προσφέρει συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές που κυμαίνονται στις 440 χιλιάδες ευρώ! Το μόνο που μένει να φανεί είναι αν έχει βάση το εν λόγω δημοσίευμα και αυτό θα διαπιστωθεί άμεσα.

https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/1004316469616758784

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ