ΕΠΙΣΗΜΟ: Μένει στην Ατλέτικο ο Γκριεζμάν!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Μένει στην Ατλέτικο ο Γκριεζμάν!

Ο Γάλλος διεθνής άσος ανακοίνωσε κι επίσημα την απόφασή του. Παραμένει στην Ατλέτικο Μαδρίτης με στόχο περισσότερες επιτυχίες σε ροχιμπλάνκο φόντο!

Μπορεί να παίδεψε τόσο τους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο κι εκείνους της Μπαρτσελόνα. Μπορεί να κανόνισε συνέντευξη Τύπου στην οποία θα ανακοίνωνε την απόφασή του σχετικά με το μέλλον του και εν τέλει να μην… ανακοίνωσε τίποτα. Σήμερα όμως (14/06) ο Γκριζού πόνταρε στα ροχιμπλάνκα.

Μέσω ενός πολύ συναισθηματικού ντοκιμαντέρ προσπάθησε να βάλει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους μέσα στο πρόβλημά του, στο μεγαλύτερο δίλλημα εως τώρα στην ποδοσφαιρική του ζωή του. Καρδιά ή λογική. Ατλέτικο ή Μπαρτσελόνα;

Όποιον κι αν ρώτησε, όλοι του έλεγαν να μείνει. Εκείνος προβληματιζόταν από την έλλειψη προοπτικής διάκρισης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι Ροχιμπλάνκος πήραν το Europa League, γλυκάθηκε. Είδες όλους τους συμπαίκτες του να του σημειώνουν το πόσο σημαντικός είναι στην ομάδα. Ωστόσο μπροστά του υπήρχε η πρόταση ενός σπουδαίου κλαμπ. Τίτλοι, διακρίσεις. Ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον επισκέφθηκε σπίτι του. Του παρουσίασε το πλάνο για τη νέα χρονιά. Στη ζυγαριά ήρθε να προστεθεί και η μεταγραφή του συμπατριώτη του, Τόμας Λεμάρ από την Μονακό.

Έστρεψε το βλέμμα του αλλού, έκλεισε τα αφτιά του στις μπλαουγκράνα σειρήνες και πήρε το δρόμο για το Wanda Metropolitano. Μπροστά στο νέο σπίτι των Μαδριλένων αναφώνησε: «Θέλω να μείνω. Αποφάσισα να μείνω στην Ατλέτικο»! Κι αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι φίλαθλοι των Καταλανών αναρωτηθούν γιατί; Η απάντηση είναι η εξής: Για «τους οπαδούς του, την ομάδα του, το σπίτι του», όπως ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

https://twitter.com/AntoGriezmann/status/1007348760559702018

https://twitter.com/Atleti/status/1007348942554705921

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ