Γιαν Όμπλακ : «Έχω συμβόλαιο με Ατλέτικο, αλλά δεν ξέρω τι κρύβει το μέλλον»

Γιαν Όμπλακ : «Έχω συμβόλαιο με Ατλέτικο, αλλά δεν ξέρω τι κρύβει το μέλλον»

Ο Γιαν Όμπλακ έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά δεν κλείνει την πόρτα σε μία πιθανή μεταγραφή.

Μετά την απόκτηση ενός αξιόπιστου βράχου στην άμυνα (Βίρτζιλ Βαν Ντάικ) τον περασμένο Ιανουάριο, οι «Ρεντς» θέλουν να δέσουν την άμυνα τους και μ’ έναν τερματοφύλακα παγκόσμιας κλάσης. Η εμφάνιση του Λορίς Κάριους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Κίεβο, η ανάγκη για απόκτηση βασικού γκολκίπερ έγινε επιτακτική. Με τον Γερμανό τερματοφύλακα λίγο-πολύ να «πουλάει» τον αγώνα με τη Ρεάλ, δωρίζοντας δύο γκολ, η προοπτική του Κάριους για βασικός κίπερ της Λίβερπουλ έσβησε.

Ο Σλοβάκος Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει όλο το πακέτο που αναζητά η Λίβερπουλ. Είναι πολύ ικανός, έχει αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο για αρκετό διάστημα με σταθερά καλή απόδοση, είναι σε καλή ηλικία και το κυριότερο, είναι πρόθυμος να μεταγραφεί στο Μέρσεϊ Σάιντ.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας σε πρόσφατες δηλώσεις του στην Ισπανική ΑS δήλωσε :

«Έχω συμβόλαιο με την Ατλέτικο και μ’ αρέσει η ομάδα που χτίζεται. Ας διαδίδονται φήμες, εγώ πάντα τονίζω ότι έχω ακόμα συμβόλαιο εδώ. Δεν ξέρω όμως τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον».

Ο Σλοβάκος έχει 90 εκ. ευρώ ως ρήτρα αποδέσμευσεις και στη Λίβερπουλ έχουν καταλάβει ότι δεν θα βρουν τον τερματοφύλακα που ψάχνουν, δίχως να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη. Γι αυτό εξετάζουν σοβαρά την πιθανότητα μεταγραφής του Όμπλακ.

Οι Λιβερπούλιανς έχουν πρόσφατα εμπλακεί και σε σενάρια που αναφέρουν ότι έχουν κινηθεί ήδη και για τον τερματοφύλακα της Ρόμα και της Εθνικής Βραζιλίας, Άλισον Μπέκερ.

Με τις μεταγραφές του Ναμπί Κεϊτά και του Φαμπίνιο η φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ ενίσχυσε αρκετά το ρόστερ της στο κέντρο και η μόνη θέση έχει μείνει σχετικά πίσω είναι αυτή του τερματοφύλακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ