Επίσημο : Παίκτης της Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Επίσημο : Παίκτης της Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Είναι επίσημο! Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τη Γιουβέντους για την παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της Ρεάλ Μαδρίτης, έγινε γνωστό ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχωρήθηκε με μεταγραφή στη Γιουβέντους, έναντι 105.000.000 ευρώ. Στη σχετική ενημέρωση η ισπανική ομάδα κάνει λόγο για σεβασμό προς το αίτημα του ίδιου του Πορτογάλου επιθετικού, εκφράζοντας, δε, την τεράστια ευγνωμοσύνη της σε εκείνον για όσα προσέφερε στους «μερένγκες».

Οι Μαδριλένοι δεν παρέλειψαν να αποθεώσουν τον 33χρονο, τονίζοντας πως σημάδεψε μία από τις σπουδαιότερες περιόδους της ιστορίας τους, αλλά και πως αποτέλεσε πρότυπο αφοσίωσης, δουλειάς και υπευθυνότητας. Τέλος, επισημαίνουν ότι θα είναι για πάντα ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της Ρεάλ και ένα πρότυπο για τις επόμενες γενιές, ενώ ολοκληρώνουν απευθυνόμενοι προς εκείνον, με την ατάκα «η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι για πάντα το σπίτι σου».

Από το 2009, όταν πήρε τη μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ, ο Ρονάλντο κατέγραψε 438 συμμετοχές και 450 γκολ με τη φανέλα των Μαδριλένων, έτσι έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία τους. Έφτασε στην κατάκτηση τεσσάρων Champions League, δύο πρωταθλημάτων Ισπανίας, δύο Copa del Rey, δύο Supercopa de España, δύο UEFA Super Cup και τριών Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, και φυσικά έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ