Το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Ρονάλντο στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης

Το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Ρονάλντο στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτησε τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης και εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του για τη Γιουβέντους.

Ελάχιστα λεπτά μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, για την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ιταλική ομάδα, οι «μερένγκες» δημοσίευσαν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πορτογάλου επιθετικού στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Σε αυτό ο 33χρονος εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του, αποθεώνει και εκφράζει στο μέγιστο δυνατό βαθμό την ευγνωμοσύνη του στον κόσμο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ζητώντας μάλιστα την κατανόηση της απόφασής τους να φύγει, ενώ τονίζει πως η Ρεάλ θα αποτελεί για πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς του.

Αναλυτικά:

«Αυτά τα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην πόλη της Μαδρίτης, ήταν πιθανότατα τα ευτυχέστερα της ζωής μου. Έχω μόνο συναισθήματα τεράστιας ευγνωμοσύνης για αυτήν την ομάδα, για αυτό το άθλημα και αυτήν την πόλη. Μπορώ μόνο να ευχαριστήσω όλους εσάς για την αγάπη και τη στοργή που έλαβα.

Ωστόσο, πιστεύω ότι η ήρθε η στιγμή να ανοίξω ένα νέο κύκλο στη ζωή μου και γι’ αυτό το λόγο ζήτησα από την ομάδα να αποδεχθεί να με παραχωρήσει με μεταγραφή. Έτσι νιώθω και ζητάω από όλους, και ειδικά από τους οπαδούς μας, να με καταλάβουν.

Ήταν αδιαμφισβήτητα εννέα υπέροχα χρόνια. Ήταν εννέα μοναδικά χρόνια. Ήταν μία απολαυστική περίοδος για εμένα, γεμάτη σκέψη, αλλά επίσης δύσκολη, διότι στη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις. Αλλά γνωρίζω πολύ καλά πως δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι απόλαυσα το ποδόσφαιρο εδώ με ένα μοναδικό τρόπο.

Είχα υπέροχους συμπαίκτες στο γήπεδο και στα αποδυτήρια, έχω αισθανθεί τη ζεστασιά ενός τρομερού πλήθους και μαζί έχουμε κερδίσει τρία Champions League στη σειρά και τέσσερα σε πέντε χρόνια. Και με αυτούς, σε ένα βαθμό, έχω την ικανοποίηση να έχω κερδίσει τέσσερις Χρυσές Μπάλες και τρία Χρυσά Παπούτσια. Όλα αυτά στη διάρκεια της θητείας μου σε αυτή την ιδιαίτερη και εξωπραγματική ομάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι κομμάτι της καρδιάς μου και της οικογένειάς μου, και αυτός είναι ο λόγος που θέλω περισσότερο από ποτέ να σας πω ευχαριστώ: ευχαριστώ στην ομάδα, στον πρόεδρο, στους διευθυντές, στους συμπαίκτες, στους τεχνικούς, στους γιατρούς, στους φυσιοθεραπευτές και στους σκληρά εργαζόμενους που κάνουν τα πάντα να δουλεύουν και φροντίζουν για κάθε λεπτομέρεια ακούραστα.

Ευχαριστώ εις το άπειρον για ακόμη μια φορά τους οπαδούς και ευχαριστώ επίσης το ισπανικό ποδόσφαιρο. Στη διάρκεια αυτών των εννέα συναρπαστικών ετών, είχα σπουδαίους συμπαίκτες μπροστά μου. Όλοι τους έχουν το σεβασμό και την αναγνώρισή μου.

Το σκέφτηκα πολύ και γνωρίζω ότι έχει έρθει η στιγμή για ένα νέο κύκλο. Αποχωρώ, αλλά αυτή η φανέλα, αυτή η ασπίδα και στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα συνεχίσω να τα αισθάνομαι για πάντα δικά μου, όπου κι αν είμαι.

Ευχαριστώ τους πάντες και φυσικά, όπως είπα την πρώτη φορά στο γήπεδό μας πριν εννέα χρόνια, Hala Madrid!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ