Ατλέτικο Μαδρίτης : Μια ανάσα από Κάλινιτς και Ζέλσον Μάρτινς

Ατλέτικο Μαδρίτης : Μια ανάσα από Κάλινιτς και Ζέλσον Μάρτινς

Δύο ακόμα σημαντικές μεταγραφές είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Ατλέτικο, με τους Κάλινιτς και Ζέλσον Μάρτινς να τα έχουν βρει με τους «ροχιμπλάνκος»

Η ενίσχυση της Ατλέτικο Μαδρίτης στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο συνεχίζεται για τα καλά. Οι «ροχιμπλάνκος» τα έχουν βρει σε όλα με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ζέλσον Μάρτινς και τον Κροάτη επιθετικό Νίκολα Κάλινιτς.

Ο 30χρονος Κροάτης σέντερ φορ που ανήκει στη Μίλαν, αναμένεται να μετακομίσει στη Μαδρίτη με ένα ποσό κοντά στα 18 εκατ. ευρώ. Οι «ροσονέρι» που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση, είναι λίγο-πολύ αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Αντίθετα η περίπτωση του Πορτογάλου είναι πολύπλοκη. Ο ποδοσφαιριστής διεκδικεί την ελευθέρας του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά το θέμα δεν έχει λυθεί ακόμα. Η Πορτογαλική ομάδα έχει δει αρκετούς παίχτες της να αιτούνται λύση συμβολαίου μέχρι τώρα και η νέα διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να σώσει ό,τι σώζεται.

Η Ατλέτικο έχει ήδη αποκτήσει τον Γάλλο Λεμάρ από τη Μονακό και διατήρησε στις τάξεις της των ηγέτη της, Αντουάν Γκριεζμάν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ