Προς αποχώρηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ερνταντές

Προς αποχώρηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ερνταντές

Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε πωλητήριο στον 20χρονο Γάλλο μπακ, Τεό Ερνταντές, ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του από την Ατλέτικο.

Ο Τεό Ερναντές μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2017 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προσέφερε 30.000.000 ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτησή του. Η ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή ανερχόταν στα 24.000.000, ωστόσο η πρωταθλήτρια Ευρώπης έδωσε 6.000.000 περισσότερα στη συμπολίτισσά της, στο πλαίσιο της διατήρησης της καλής σχέσης της με τη διοίκηση των «ροχιμπλάνκος».

Ωστόσο, ο Γάλλος αριστερός μπακ δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες ως εναλλακτική λύση του Μαρσέλο στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ενώ δεν κλήθηκε ούτε στην αποστολή της εθνικής ομάδας του για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, το οποίο οι «τρικολόρ» κατέκτησαν με τη νίκη επί της Κροατίας (4-2) στον τελικό του θεσμού.

Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στον 20χρονο, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα της ισπανικής Marca. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, εντούτοις γίνεται λόγος για έντονη κινητικότητα από την Premier League, αλλά και πρόθεση των «μερένγκες» να τοποθετήσουν ρήτρα επαναγοράς στη συμφωνία με οποιαδήποτε ομάδα καταθέσει πρόταση.

Τον Ιούνιο του 2017 η Ρεάλ κέρδισε την «κούρσα» απέναντι στην Μπαρτσελόνα για να αποσπάσει την υπογραφή του Ενταντές. Σε περίπτωση αποχώρησης του παίκτη, η ισπανική ομάδα πιθανότατα θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του μέσω μεταγραφής και όχι με κάποια λύση εκ των έσω. Την περασμένη σεζόν ο 20χρονος πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις με τη φανέλα των Μαδριλένων και μοίρασε 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ