«Εκλεισε το deal: Στη Ρεάλ ο Κουρτουά έναντι 35.000.000 €»

«Εκλεισε το deal: Στη Ρεάλ ο Κουρτουά έναντι 35.000.000 €»

Σύμφωνα με τους Ισπανούς η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε σε όλα με τη Τσέλσι για την απόκτηση του Βέλγου τερματοφύλακα.

Ηταν από τους πρωταγωνιστές του Βελγίου στα γήπεδα της Ρωσίας και μάλιστα αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο λόγος για τον Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος όπως αποκαλύπτουν τα δημοσιεύματα από την Ισπανία βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι πρωταθλητές Ισπανίας συμφώνησαν με τη Τσέλσι για την απόκτηση του Βέλγου πορτιέρο και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από τους Μαδριλένους! Η συμφωνία των δύο ομάδων «κλείδωσε» στα 35 εκατ. ευρώ, με τη Ρεάλ να προσθέτει στο ρόστερ της έναν σπουδαίο τερματοφύλακα και την Τσέλσι να γεμίζει με εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία της. Οι Ισπανοί μάλιστα πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω και αποκαλύπτουν ότι το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Κουρτουά θα είναι για τέσσερα χρόνια.

Οι Μπλε ήταν από την αρχή θετικοί στο ενδεχόμενο πώλησης του Κουρτουά, καθώς το συμβόλαιο του Βέλγου τερματοφύλακα έληγε το καλοκαίρι του 2019. Ο 26χρονος είχε εκδηλώσει τάσεις φυγής, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μερέγχες κινήθηκαν ταχύτατα, κέρδισαν τη μάχη για τον διεθνή άσο και όπως όλα δείχνουν τη νέα σεζόν ο Κουρτουά θα κάθεται κάτω από τα δοκάρια των Ισπανών.

Ο φύλακας άγγελος της εστίας του Βελγίου πραγματοποίησε φανταστικές εμφανίσεις στα γήπεδα της Ρωσίας και έδειξε πτυχές από το πλούσιο ταλέντο του, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ