Κρίσιμη η αυριανή μέρα για Αζάρ και Ρεάλ Μαδρίτης

Κρίσιμη η αυριανή μέρα για Αζάρ και Ρεάλ Μαδρίτης

Οι εκπρόσωποι του Εντέν Αζάρ αναμένεται να συναντηθούν αύριο με τη Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Βέλγου σταρ στη βασίλισσα.

Ο Εντέν Αζάρ είναι κοντά σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης και αύριο θα είναι η κρίσιμη ημέρα για τη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού, το κόστος της οποίας αναμένεται να ξεπεράσει τα 170 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Βέλγος σταρ θα είναι το νέο μεγάλο όνομα των μερένχες στη μετά-Ρονάλντο εποχή. Αύριο ο πατέρας και οι εκπρόσωποι του 27χρονου σούπερ σταρ θα συναντηθούν με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να συζητήσουν τις τελικές λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Ο ίδιος μάλιστα, μετά την επιτυχία ενάντια στην Αγγλία (2-0) και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει από την Τσέλσι: «Μετά από έξι υπέροχες σεζόν στην Τσέλσι είναι η ώρα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό», είχε δηλώσει ο Αζάρ και τις επόμενες ημέρες η Ρεάλ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ομάδα του Λονδίνου για την απόκτηση του.

Όλα δείχνουν πως ο Αζάρ μέσα στις επόμενες μέρες θα υπογράψει συμβόλαιο με τη βασίλισσα, καθώς φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου η συμφωνία με την Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ