Ρεάλ Μαδρίτης : Θέλει τον Ικάρντι

Ρεάλ Μαδρίτης : Θέλει τον Ικάρντι

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνεται για την απόκτηση επιθετικού κι αυτός που έχει ξεχωρίσει είναι ο Μάουρο Ικάρντι της Ίντερ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για λογαριασμό της Γιουβέντους, ενώ στην πόρτα της εξόδου από τη βασίλισσα φέρονται να βρίσκονται τόσο ο Καρίμ Μπενζεμά όσο και ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Η Ρεάλ είναι έτοιμη για ολικό «λίφτινγκ» στην επιθετική της γραμμή, ενώ ο Χουάν Λοπετέγκι ποντάρει πολλά σε Ίσκο και Ασένσιο ενόψει της νέας σεζόν. Όμως οι μερένχες θα κινηθούν όπως όλα δείχνουν για τουλάχιστον δύο μεγάλες μεταγραφές καθώς θέλουν έναν εξτρέμ και έναν επιθετικό να αντικαταστήσει τον Μπενζεμά. Κι αν ο εξτρέμ μοιάζει να είναι ο Εντέν Αζάρ της Τσέλσι, η περίπτωση του φορ είναι γρίφος.

Η Ρεάλ θέλει να αποκτήσει τον Μάουρο Ικάρντι από την Ίντερ όμως έχει πάψει να ισχύει η ρήτρα των 110 εκατ. ευρώ που είχαν θέσει οι νερατζούρι στον Αργεντινό και πλέον μπορούν να διαπραγματευτούν όποιο ποσό επιθυμούν προκειμένου να παραχωρήσουν τον παίκτη. Αυτό έχει δυσκολέψει τη βασίλισσα στο να καταθέσει πρόταση για τον Ικάρντι στην ιταλική ομάδα καθώς οι απαιτήσεις θα είναι παράλογες, ενώ την ίδια ώρα οι άνθρωποι της Ίντερ περιμένουν την μάνατζερ και γυναίκα του παίκτη, Γουάντα Νάρα, για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του με καλύτερες ετήσιες αποδοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ