Η Φιορεντίνα απέρριψε πρόταση 40.000.000 ευρώ της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Τζιοβάνι Σιμεόνε

Η Φιορεντίνα απέρριψε πρόταση 40.000.000 ευρώ της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Τζιοβάνι Σιμεόνε

Η Φιορεντίνα φέρεται να απέρριψε πρόταση 40.000.000 ευρώ της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον γιο του Ντιέγκο Σιμεόνε, τον 23χρονο επιθετικό Τζιοβάνι.

Απόπειρα να πάρει τον γιο του στην Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, με τους «ροχιμπλάνκος» να καταθέτουν πρόταση για την απόκτηση του Αργεντινού στη Φιορεντίνα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, η μαδριλένικη ομάδα προσέφερε 40.000.000 ευρώ στους «βιόλα», οι οποίοι ωστόσο θεώρησαν χαμηλό το ποσό και απέρριψαν την εν λόγω πρόταση, αν και δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησης του 23χρονου φορ.

Αυτά, παρά το γεγονός ότι η Ατλέτικο έχει ενισχυθεί ήδη στη γραμμή κρούσης κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, προσθέτοντας στο ρόστερ της τους Ζέλσον Μάρτινς από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Τομάς Λεμάρ από τη Μονακό.

Την περασμένη σεζόν ο Σιμεόνε πραγματοποίησε 38 εμφανίσεις και πέτυχε 14 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στις Μπάνφιλντ, Ρίβερ Πλέιτ και Τζένοα. Παλαιότερα για εκείνον έχουν ενδιαφερθεί η Ίντερ, η Μίλαν και η Σεβίλλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ