Βαλβέρδε: «O Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα πρωταθλητής»

Βαλβέρδε: «O Ολυμπιακός θα είναι σίγουρα πρωταθλητής»

O πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, πιστεύει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κατακτήσουν σίγουρα το Ελληνικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, ο «τσινγκούρι» μετά την αναμέτρηση στο «Καμπ Νου μεταξύ των δύο ομάδων είχε συζητήσεις με αρκετούς ανθρώπους του Ολυμπιακού, και ξεκαθάρισε πως οι Πειραιώτες θα ξεπεράσουν τις δυσκολίες και θα είναι ξανά πρωταθλητές. Σύμφωνα […]

O πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, πιστεύει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κατακτήσουν σίγουρα το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο «τσινγκούρι» μετά την αναμέτρηση στο «Καμπ Νου μεταξύ των δύο ομάδων είχε συζητήσεις με αρκετούς ανθρώπους του Ολυμπιακού, και ξεκαθάρισε πως οι Πειραιώτες θα ξεπεράσουν τις δυσκολίες και θα είναι ξανά πρωταθλητές.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» μίλησε με τον Κούλη Δουρέκα και η συζήτηση αφορούσε την υποδοχή που θα έχει ο Βαλβέρδε στο Καραϊσκάκη. Από εκεί και πέρα η κουβέντα πήγε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και την κούρσα του πρωταθλήματος, με τον Βάσκο να λέει:

«Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά κι εμείς θα πάρουμε κι αυτό το πρωτάθλημα. Ξέρει ο Ολυμπιακός πώς να ξεπερνά τις δυσκολίες. Το έχει κάνει στο παρελθόν, θα το κάνει ξανά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ