Μπαρτσελόνα : Η μεγάλη επιστροφή του Ντεμπελέ (pic)

Μπαρτσελόνα : Η μεγάλη επιστροφή του Ντεμπελέ (pic)

Μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ο Ουσμάν Ντεμπελέ επέστρεψε και πάλι στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα, ανεβάζοντας σιγά- σιγά ρυθμούς.

Για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες ο Ουσμάν Ντεμπελέ προπονήθηκε παρέα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα.

O νεαρός επιθετικός είχε τραυματιστεί σοβαρά στο εκτός έδρας ματς των Καταλανών απέναντι στη Μάλαγα, με αποτέλεσμα οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πως ο πρώην στράικερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα επέστρεφε στα γήπεδα αρχές του 2018.

Ωστόσο, ο οργανισμός του Ντεμπελέ είχε διαφορετική γνώμη και ανταποκρίθηκε πολύ καλά και έτσι ο Γάλλος παίκτης έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα, μετά από πολύ καιρό, δείχνοντας στον Ερνέστο Βαλβέρδε πως ανεβάζει, αργά, αλλά σταθερά ρυθμούς και πως μπορεί να τον υπολογίζει άμεσα στα αγωνιστικά του πλάνα.

Εκτός από τον έμπειρο προπονητή και οι «παλιοί» στ’ αποδυτήρια της καταλανικής ομάδας χάρηκαν μιας και ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ ανάρρωσε. Ένας από αυτούς ήταν ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας: «Ανυπομονώ να επιστρέψεις στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ