Παρί Σεν Ζερμέν : Δύο παραμονές που φέρνουν εξελίξεις σε όλη την Ευρώπη

Παρί Σεν Ζερμέν : Δύο παραμονές που φέρνουν εξελίξεις σε όλη την Ευρώπη

Οι ανανεώσεις των Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ δεν φέρνουν εξελίξεις μόνο στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού «χαράσσουν» το μεταγραφικό μονοπάτι όλης της Ευρώπης.

Η παραμονή των Εμπαπέ και Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν ενδέχεται να πυροδοτήσει ντόμινο εξελίξεων, αναφορικά με τους κορυφαίους στράικερ της Ευρώπης, σύμφωνα με την «Sun».

Και αυτό γιατί, αν αληθεύει το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, μόλις ο μεν Γάλλος ανανεώσει με την ομάδα της χώρας του, τότε η Ντόρτμουντ θα ανεβάσει την τιμή του Έρλινγκ Χάαλαντ στις 150 εκατ. λίρες, έχοντας το μονοπώλιο για τον πιο εξελίξιμο στράικερ. Όμως αυτό θα βγάλει εκτός «παιχνιδιού» απόκτησης τις Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ, αφήνοντας την Ρεάλ Μαδρίτης ως την μόνη διεκδικήτρια.

Από την άλλη, οι δύο αγγλικές ομάδες θα ψάξουν μία πιο οικονομική λύση, με τον Χάρι Κέιν να μοιάζει ως ο πιθανότερος στόχος τους. Βέβαια η Τότεναμ δεν έχει πρόθεση να τον αφήσει να πάει σε άλλη ομάδα της Premier League, ωστόσο πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι το καλοκαίρι.

Παράλληλα ζήτημα δημιουργεί και η ανανέωση του Νεϊμάρ με τους Παριζιάνους, εμπλέκοντας στο «κόλπο» τον Λιονέλ Μέσι. Αν ο Αργεντίνος σούπερ σταρ αποφασίσει να εγκαταλείψει τελικώς την Μπαρτσελόνα, τότε η συνύπαρξη με τον Βραζιλιάνο πρώην συμπαίκτη του θα μοιάζει η ιδανικότερη. Ως εκ τούτου θα επιλέξει την γαλλική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, προκειμένου να υλοποιήσουν και οι δύο το όνειρο της επανένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ