Νεϊμάρ : Τρεις μήνες εκτός, θα κάνει «αγώνα δρόμου» για την πρεμιέρα του Μουντιάλ

Νεϊμάρ : Τρεις μήνες εκτός, θα κάνει «αγώνα δρόμου» για την πρεμιέρα του Μουντιάλ

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και θα κάνει αγώνα δρόμου για τα πρώτα ματς της Βραζιλίας στο Μουντιάλ ο Νεϊμάρ, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα του προκειμένου να χειρουργηθεί.

Το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου εξελισσόταν ιδανικά για την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς είχε τελειώσει από το μισάωρο κιόλας την υπόθεση νίκη κόντρα στη Μαρσέιγ. Στο 77ο λεπτό του αγώνα, όμως, όλοι «πάγωσαν». Σε μια ανύποπτη φάση, όπου διεκδίκησε την μπάλα με τον Μπούνο Σαρ, ο αστέρας των Παριζιάνων τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο από το Παρκ ντε Πρενς. Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν πως ίσως προλάβει ακόμα και τη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Champions League, η πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ διαφορετική και σίγουρα όχι τόσο καλή ούτε για την Παρί, ούτε για τον ίδιο τον παίκτη.

Ο Νεϊμάρ (μετέβη στη χώρα του και όταν αποβιβάστηκε έκατσε μάλιστα σε αναπηρικό καροτσάκι για να μην ταλαιπωρήσει το πόδι του) εξετάστηκε από τον γιατρό της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, ο οποίος διαπίστωσε ότι πέραν του τραυματισμού στον αστράγαλο έχει υποστεί και κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο.

https://twitter.com/brfootball/status/969233232230264833

«Η επέμβαση θα γίνει στο Μπέλο Ορζιόντε το πρωί του Σαββάτου. Εκτιμώ ότι θα χρειαστεί περίπου δυόμισι με τρεις μήνες για την αποθεραπεία, η οποία θα ολοκληρωθεί περίπου δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν», σχολίασε ενώπιον των δημοσιογράφων ο Ροντρίγκο Λασμάρ (ο γιατρός ο οποίος θα πραγματοποιήσει και την επέμβαση) όπερ σημαίνει ότι η επανεμφάνιση του 26χρονου άσου αναμένεται να γίνει στα γήπεδα της Ρωσίας, χωρίς βέβαια κανείς να γνωρίζει αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την εθνική του ομάδα από τα πρώτα παιχνίδια.

Δείτε τον τραυματισμό του στο 02:20

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ