Ζαρντίμ: «Φέτος έχω δύσκολες στιγμές στη Μονακό»

Ο προπονητής της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, τόνισε πως φέτος έχει πολλές δυσκολίες στο “Πριγκιπάτο”, αφού πρέπει να φτιάξει μια καινούρια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός αισθάνεται πιεσμένος, κυρίως λόγω της ανάγκης στη Μονακό για άμεσα αποτελέσματα, όπως φάνηκε στη συνέντευξη τύπου για το ματς του Τσαμπιονς Λιγκ με […]

Ζαρντίμ: «Φέτος έχω δύσκολες στιγμές στη Μονακό» | to10.gr

Ο προπονητής της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ, τόνισε πως φέτος έχει πολλές δυσκολίες στο “Πριγκιπάτο”, αφού πρέπει να φτιάξει μια καινούρια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις.

Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός αισθάνεται πιεσμένος, κυρίως λόγω της ανάγκης στη Μονακό για άμεσα αποτελέσματα, όπως φάνηκε στη συνέντευξη τύπου για το ματς του Τσαμπιονς Λιγκ με τη Μπεσίκτας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζαρντίμ:

Προσωπικά, έχω περάσει πολλές δύσκολες στιγμές. Ξέρω ότι είναι αδύνατο να είσαι πρωταθλητής κάθε χρόνο. Στη συνέχεια, για τους παίκτες που έφτασαν, είναι ακόμα χειρότερα, επειδή είμαστε ήδη πρωταθλητές. Το πρόβλημα έγκειται επίσης στην έλλειψη εμπιστοσύνης, προκειμένου να γίνουν καλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε σε αυτό τα υψηλό επίπεδο και μερικές φορές είναι περίπλοκο. Πρέπει να εργαστούμε σκληρότερα για να φτάσουμε εκεί. Ετσι είναι η ζωή.

Το παιχνίδι με την Μπεσίκτας είναι καθοριστικό για εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Εάν δεν κερδίσουμε, θα είναι πιο δύσκολο να φτάσουμε στην πρώτη θέση. Είναι πολύ περίπλοκο να διαχειριστείς τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και μετά τους αγώνες στο Champions League. Υπάρχουν μόνο πέντε ή έξι ομάδες που μπορούν να παίζουν καλά και στις δύο διοργανώσεις κάθε σεζόν».