Νεϊμάρ σε οπαδούς: «Θα είμαι εδώ άλλα τρία χρόνια, γι’ αυτό σταματήστε να με γιουχάρετε»

Νεϊμάρ σε οπαδούς: «Θα είμαι εδώ άλλα τρία χρόνια, γι’ αυτό σταματήστε να με γιουχάρετε»

Ο Νεϊμάρ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της Παρί που τον αποδοκιμάζουν, επισημαίνοντάς τους πως έχει συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια.

Μπορεί από χθες το βράδυ, η Παρί Σεν Ζερμέν να πνηγυρίζει την κατάκτηση του 10ου πρωταθλήματος στην ιστορία της, ωστόσο η χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θα την περίμεναν στο Παρίσι.

Ο αποκλεισμός από τους «16» του Champions League, αλλά και κάποιες κακές εμφανίσεις είχαν μετατρέψει το Παρίσι σε καζάνι που βράζει.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αρκετοί ποδοσφαιριστές να μπουν στο στόχαστρο των οπαδών, όπως οι Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ οι οποίοι αποδοκιμάστηκαν αρκετές φορές από τον κόσμο της ομάδας, με τον Βραζιλιάνο βέβαια να λαμβάνει το μεγαλύτερο «γιουχάρισμα», κάτι που τον έχει κουράσει.

Μετά την (μαθηματική) κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο 30χρονος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους φίλους τον Παριζιάνων, υπενθυμίζοντάς του πως το συμβόλαιό του έχει ακόμα τρία χρόνια.

«Έχω ακόμα συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν», τόνισε στο ESPN της Αργεντινής μετά την ισοπαλία με τη Λανς και πρόσθεσε: «Θα είμαι εδώ για άλλα τρία χρόνια, οπότε σταματήστε να γιουχάρετε, διαφορετικά θα χρειαστείτε περισσότερο αέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ