«Προτάθηκε στη Ναντ ο Οσκαρ Γκαρθία»

«Προτάθηκε στη Ναντ ο Οσκαρ Γκαρθία»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού προτάθηκε στη γαλλική ομάδα, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ναντ, η οποία την Πέμπτη γνωστοποίησε την αποχώρηση του Κλαούντιο Ρανιέρι, μετά από ένα χρόνο παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία των «καναρινιών».

Ο έμπειρος τεχνικός στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Στρασμπούρ στο «Stade de la Beaujoire», θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της γαλλικής ομάδας, με τη διοίκηση του συλλόγου να ψάχνει πλέον για τον αντικαταστάτη του Ιταλού τεχνικού.

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, ένας από τους προπονητές που έχουν προταθεί στη διοίκηση της Ναντ είναι και ο Οσκαρ Γκαρθία. Ο Ισπανός πρώην προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στη λίστα τη γαλλικής ομάδας και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να υπάρξουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εκτός από τον Ιβηρα προπονητή, στη Ναντ έχει προταθεί επίσης ο πρώην προπονητής της Ντόρτμουντ, Πέτερ Μπος, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει περάσει επίσης από Αγιαξ και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ