Νέα σενάρια για Μαρσέιγ και Μανωλά, διαψεύδει ο μάνατζερ του

Νέα σενάρια για Μαρσέιγ και Μανωλά, διαψεύδει ο μάνατζερ του

Η Μαρσέιγ επιμένει για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα, όμως ο μάνατζερ του Έλληνα αμυντικού σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν υπάρχει καμία επαφή με τους Μασσαλούς.

Νέα δημοσιεύματα κυκλοφορούν σήμερα στη Γαλλία σχετικά με το έντονο ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον Κώστα Μανωλά.

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, ο Ρούντι Γκαρσία έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού της Ρόμα, όμως γαλλικά δημοσιεύματα φιλοξενούν δηλώσεις του μάνατζερ του Μανωλά, που δεν ευνοούν την προσπάθεια της γαλλικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο ατζέντης του Μανωλά ανέφερε τα εξής: «Δεν ξέρω τίποτα για το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ, δεν υπάρχει καμία επαφή. Ο Μανωλάς ενδιαφέρει πολλά κλαμπ στην Ευρώπη. Αυτό είναι φυσιολογικό, διότι είναι ένας καλός παίκτης και διότι η μεταγραφική περίοδος ξεκινά σε λίγο. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να σχολιάσω καμία φήμη του Τύπου».

Πάντως οι Γάλλοι υποστηρίζουν ότι αποτελεί θετική εξέλιξη στην υπόθεση, η απόκτηση από την Ρόμα του Ισπανού πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού, Ιβάν Μαρκάνο της Πόρτο, ενώ υπογραμμίζουν επίσης ότι η παραχώρηση του Μανωλά θα βοηθούσε ιδιαίτερα την εξισορρόπηση του οικονομικού fair play της ιταλικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ