Επίσημο : Η Λιόν διέκοψε τις διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ για Φεκίρ

Επίσημο : Η Λιόν διέκοψε τις διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ για Φεκίρ

Η Λιόν ανακοίνωσε ότι διέκοψε τις συζητήσεις με τη Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του Ναμπίλ Φεκίρ, παρότι πριν λίγες ώρες υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Η Λιόν γνωστοποίησε πως έθεσε τέλος στις διαπραγματεύσεις της με τη Λίβερπουλ για τη μεταγραφή του Ναμπίλ Φεκίρ. Η μετακίνηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού είχε μπει στην τελική ευθεία της, ενώ η γαλλική ομάδα παραδέχθηκε στην ανακοίνωσή της ότι είχε παραχωρήσει προτεραιότητα στη Λίβερπουλ, δίχως να εξηγεί το λόγο που αποφάσισε να διακόψει τις συζητήσεις.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, αυτός έχει να κάνει με απόπειρα της Λίβερπουλ να μειώσει την τιμή της αγοράς του ποδοσφαιριστή την ύστατη στιγμή, παρότι οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει πριν λίγες ώρες για την καταβολή συγκεκριμένου ποσού. Επομένως, όπως όλα δείχνουν, η μεταγραφή του 25χρονου οδηγείται σε «ναυάγιο».

H Λίβερπουλ είχε θέσει τον Φεκίρ ως νούμερο ένα στόχο για την αντικατάσταση του Φιλίπε Κοουτίνιο, που αποχώρησε για την Μπαρτσελόνα τον περασμένο Ιανουάριο. Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 30 εμφανίσεις και πέτυχε 18 γκολ στη Ligue 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ