Η Παρί υποχρεώνεται να πουλήσει άμεσα παίκτες αξίας 60.000.000 ευρώ

Αίσιο τέλος είχε για την Παρί Σεν-Ζερμέν η έρευνα της UEFA στον ισολογισμό της, ωστόσο θα χρειαστεί να βάλει στα ταμεία της άμεσα 60.000.000 ευρώ από μεταγραφές.

Η Παρί υποχρεώνεται να πουλήσει άμεσα παίκτες αξίας 60.000.000 ευρώ | to10.gr

Δικαίωση για την Παρί Σεν-Ζερμέν, καθώς η UEFA δεν έκρινε ένοχη τη γαλλική ομάδα για παραβίαση των κανονισμών του Financial Fair Play. Εντούτοις, οι Παριζιάνοι εξακολουθούν να έχουν την υποχρέωση να ισορροπήσουν τον ισολογισμό τους, βάζοντας στα ταμεία τους τουλάχιστον 60.000.000 ευρώ εντός του τρέχοντος Ιουνίου, ενώ δεν αναμένεται να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την αγορά του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος επιθετικός πιθανότατα θα παραμείνει στο «Παρκ ντε Πρενς» με τη μορφή δανεισμού για μία ακόμη σεζόν, εφόσον η Μονακό δεν προβάλει αντίσταση στο εν λόγω ενδεχόμενο. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη έρευνα είχε ανοίξει μετά την ολοκλήρωση των δύο δαπανηρών μεταγραφών των Εμπαπέ και Νεϊμάρ το καλοκαίρι του 2017.

Παρά το γεγονός ότι θα χρειαστεί να βάλει άμεσα στα ταμεία της το προαναφερθέν ποσό, η εξέλιξη αυτή αντιμετωπίζεται ως θετική για τη γαλλική ομάδα, δεδομένου ότι κινδύνευε με πολύ βαρύτερες κυρώσεις από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.