Παρί Σεν Ζερμέν : 112 εκατ. ευρώ σε Τσέλσι για Καντέ

Παρί Σεν Ζερμέν : 112 εκατ. ευρώ σε Τσέλσι για Καντέ

Η Παρί θέλει να «δέσει» τη μεσαία της γραμμή και είναι διατεθειμένη να πληρώσει όσο χρειαστεί για τον Γάλλο μέσο

Η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για τον Ενγκολό Καντέ και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία είναι έτοιμη να προσφέρει στην Τσέλσι 112 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Η Γαλλική ομάδα έχει αποδείξει ότι τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα για να αποκτήσει τον παίκτη που επιθυμεί και απ’ ότι φαίνεται ο Γάλλος διεθνής είναι ο εκλεκτός του Τόμας Τούχελ για τη θέση του αμυντικού χαφ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας μπορούν να προσφέρουν στον Καντέ συμβόλαιο 250.000 € την εβδομάδα, την ώρα που το συμβόλαιο του στην Τσέλσι προβλέπει 112.000.

Ο 27χρονος Γάλλος μέσος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό τη σεζόν 2015-16 όταν και κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ με τη Λέστερ. Μπορεί τα φώτα να έπεσαν κυρίως στους Ριάντ Μαχρέζ και Τζέιμι Βάρντι, αλλά και ο Ενγκολό Καντέ ήταν εξίσου σημαντικός σ’ εκείνη την «τρελή» πορεία.

Η Τσέλσι κινήθηκε γρήγορα το καλοκαίρι του 2016 κι απέκτησε τον Γάλλο αμυντικό μέσο. Έκτοτε ο Καντέ, με τις εμφανίσεις του, έχει καθιερωθεί ως ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών μέσων. Είναι αναντικατάστατο μέλος των Λονδρέζων και της Εθνικής Γαλλίας, κάνοντας την «βρώμικη δουλειά» στο χώρο του κέντρου.

Οι Λονδρέζοι έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν επιθυμούν να πουλήσουν τον 27χρονο μέσο. Ωστόσο η Γαλλική ομάδα έχει τη δυνατότητα να…πείσει τους «Μπλε». Η Παρί είναι διατεθειμένη εκτός από χρήματα, να προσφέρει στην Τσέλσι σαν αντάλλαγμα τον Αντριέν Ραμπιό. Ο  Τούχελ δεν φαίνεται να έχει στο πλάνο του τον νεαρό Γάλλο μέσο, οπότε η θυσία του, λίγο θα «πονέσει» την Παρί.

Το μεγάλο πρόβλημα της Τσέλσι όμως είναι το θέμα του προπονητή, το οποίο δεν έχει κλείσει ακόμα. Από μέρα σε μέρα κλείνει ο Σάρι κι ακόμα Κόντε έχει η Τσέλσι. Συνεπώς είναι δύσκολο να απαντήσει σε μία τόσο σημαντική πρόταση χωρίς πρώτα να ενημερωθεί ο προπονητής.

Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σάρι, το πλάνο της Τσέλσι θα τρέξει γρηγορότερα και μόνο τότε θα μπορούμε να περιμένουμε οποιαδήποτε εξέλιξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ