Νεϊμάρ : «Έχω συμβόλαιο και θα μείνω στην Παρί»

Νεϊμάρ : «Έχω συμβόλαιο και θα μείνω στην Παρί»

Ο Νεϊμάρ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ εκθείασε Κιλιάν Μπαπέ και Τζίτζι Μπουφόν.

Ο Νεϊμάρ έβαλε τέλος στην φημολογία… δεκάδων εκατομμυρίων, που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με πιθανή μετακίνηση του από τους πρωταθλητές Γαλλίας στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ υπό την παρουσία πολλών δημοσιογράφων στο Σάο Πάολο, στο περιθώριο δημοπρασίας προς όφελος του ιδρύματός που έχει ιδρύσει, με σκοπό την αρωγή παιδιών τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε γειτονιές και φαβέλες της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης μίλησε για το μέλλον του κι αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να φύγει από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

«Θα μείνω. Έχω συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν και επέλεξα να είμαι εκεί για την πρόκληση, για νέους και ψηλότερους στόχους. Δεν θα αλλάξω τον τρόπο που σκέφτομαι για αυτό. Ελπίζω να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν. Στον Τύπο αρέσει να δημιουργεί φήμες, αλλά όλοι γνωρίζουν πόσο νοιάζομαι για την Παρί» ήταν το σχόλιο που έκανε.

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να μιλήσει για τον Μπαπέ και όσα έκανε ο Γάλλος επιθετικός στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τον Νεϊμάρ να αποθεώνει τον συμπαίκτη του: «Είναι ένας παίκτης φαινόμενο. Το γνωρίζαμε αυτό, εγώ τον βλέπω καθημερινά στις προπονήσεις και ξέρω τι μπορεί να κάνει. Είμαι χαρούμενος για εκείνον επειδή κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο τα αμέσως επόμενα χρόνια».

Στο τέλος ρωτήθηκε σχετικά με την απόκτηση του Μπουφόν από την Παρί και δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Ιταλό τερματοφύλακα: «Είναι τιμή να μοιραστώ τα αποδυτήρια με έναν σπουδαίο τερματοφύλακα όπως είναι ο Μπουφόν. Τόσο για την ιστορία που έχει στο ποδόσφαιρο, όσο και για την προσωπικότητά του. Έχει πολλά να μας προσφέρει με την εμπειρία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ