Ετοιμάζεται τράμπα Σάντσες-Ντράξλερ τον Ιανουάριο;

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός της Παρί σεν Ζερμέν, Τζούλιαν Ντράξλερ, φαίνεται να περισσεύει στην Παρί σεν Ζερμέν και ίσως χρησιμοποιηθεί σαν αντάλλαγμα σε ενδεχόμενη κίνηση του γαλλικού συλλόγου για τον Αλέξις Σάντσες. Δημοσιεύματα φέρνουν την Παρί σεν Ζερμέν να ετοιμάζει πρόταση για τον Αλέξις Σάντσες την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δεδομένου του ότι το συμβόλαιο του Χιλιανού […]

Ετοιμάζεται τράμπα Σάντσες-Ντράξλερ τον Ιανουάριο; | to10.gr

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός της Παρί σεν Ζερμέν, Τζούλιαν Ντράξλερ, φαίνεται να περισσεύει στην Παρί σεν Ζερμέν και ίσως χρησιμοποιηθεί σαν αντάλλαγμα σε ενδεχόμενη κίνηση του γαλλικού συλλόγου για τον Αλέξις Σάντσες.

Δημοσιεύματα φέρνουν την Παρί σεν Ζερμέν να ετοιμάζει πρόταση για τον Αλέξις Σάντσες την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δεδομένου του ότι το συμβόλαιο του Χιλιανού λήγει το καλοκαίρι και μάλλον δεν ανανεώνει. Από την άλλη ο Τζούλιαν Ντράξλερ δεν βρίσκει χώρο στην Παρί των Μ’ Μπαπέ, Νεϋμάρ, Καβάνι και Ραμπιό, έχοντας ξεκινήσει βασικό σε μόλις 4 ματς στη σεζόν ως τώρα.

Στο στρατόπεδο της Άρσεναλ εδώ και χρόνια έχουν τον Ντράξλερ στο στόχαστρο τους και ίσως είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βγουν διπλά κερδισμένοι. Αφενός ξεφορτώνοντας τον ξενερωμένο Σάντσες και αφετέρου αποκτώντας για έναν παίκτη που φαίνεται να γουστάρει την προοπτική της Άρσεναλ, έχοντας δηλώσει πως θέλει πολύ να συνυπάρξει σε συλλογικό επίπεδο με τον συμπαίκτη του στην Εθνική Μεσούτ Οζίλ.