Τρομερό: Μόνο ο Τσίου ήξερε και «έδωσε» τις δύο ισοπαλίες (vid)

Τρομερό: Μόνο ο Τσίου ήξερε και «έδωσε» τις δύο ισοπαλίες (vid)

Τσίου αυτό είναι το Μουντιάλ σου. To10.gr έχει τον γκουρού του, και όποιος ακολούθησε τις προβλέψεις της Κυριακής απόλαυσε το προνόμιο μιας τρομερής στοιχηματικής απόδοσης. Ιδού το βίντεο των αποδείξεων.

Δεν ξέρουμε πλέον αν το ποδόσφαιρο… είναι Τσίου, αλλά αρχίζουμε να το πιστεύουμε πως ο Τσίου είναι το ποδόσφαιρο. Η μυθική μορφή αυτού του Μουντιάλ. Ο γκουρού που κάθε βράδυ σας στέλνει ταμείο μέσω του Mundial Live. Τι είπε χθες βράδυ, ο πάντα… φαγανός μέντορας; Ισοπαλίες προέβλεψε και στις δύο αναμετρήσεις των νοκ άουτ. Και στο Ρωσία-Ισπανία αλλά και στο Δανία-Κροατία.

Όποιος ακολούθησε το αλάθητο ένστικτο του, πήραν τουλάχιστον (επί) 15-16 φορές τα λεφτά τους. Χαρίζει ο Τσίου που έτσι για την Ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε πως είναι ο μοναδικός μη-Μεξικανός που αποκάλυψε το «διπλό» στο Γερμανία-Μεξικό, και που κάποια στιγμή θα κάνουμε συνολικά ένα βίντεο με τις επιτυχίες του προκειμένου να του αποδοθούν τα εύσημα που του αξίζουν! Τσίου, είσαι ο Θεός της μπάλας.

Ιδού οι χθεσινές προβλέψεις του Τσίου για τις αναμετρήσεις της Κυριακής. Μείνετε συντονισμένοι γιατί στο Mundial live που ακολουθεί με τους Γιώργο Χελάκη και Βαγγέλη Μπραουδάκη, ο «γκουρού» θα δώσει τα προγνωστικά του για τα Βραζιλία-Μεξικό και Βέλγιο-Ιαπωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ