Παγκόσμιο Κύπελλο : Φοβούνται πιθανό μποϊκοτάζ από τους Άγγλους οι Ρώσοι

Παγκόσμιο Κύπελλο : Φοβούνται πιθανό μποϊκοτάζ από τους Άγγλους οι Ρώσοι

Ούτε που θέλουν οι Ρώσοι να σκέφτονται πιθανό μποϊκοτάζ των Άγγλων οπαδών στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διοργανώσουν, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του τεχνικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βίκτορ Γκοτσαρένκο, μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ της Αγγλίας και της Ρωσίας το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκονται στο ναδίρ τους. Αυτό δεν αποκλείεται να επηρεάσει και αρκετούς Άγγλους φιλάθλους, ενόψει του Μουντιάλ που θα γίνει στη Ρωσία το προσεχές καλοκαίρι.

Ήδη αρκετοί πολιτικοί ηγέτες έχουν δηλώσει πως θα αγνοήσουν τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή, ενώ κάτι παρόμοιο αναμένεται να πράξουν και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ως εκ τούτου οι Ρώσοι «τρέμουν» ένα πιθανό μποϊκοτάζ των Άγγλων οπαδών. Γι’ αυτό το λόγο και ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας,  Βίκτορ Γκοτσαρένκο, μετά την ήττα της ομάδας του από την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς με σκορ 4-1 μόνο που δεν έπεσε στα… γόνατα για να παρακαλέσει τους Άγγλους να δώσουν το «παρών» στα γήπεδα της Ρωσίας.

«Είμαστε έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε στη Ρωσία, ενόψει του Μουντιάλ. Σας διαβεβαιώνουμε πως θα δείτε σπουδαία γήπεδα. Μπορείτε να μας ρωτήσετε ό,τι άλλο θέλετε. Απλά το θέμα είναι να έρθετε στη Ρωσία. Σας παρακαλούμε ελάτε», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ