Τρέχει ο Ιντέγε για να… προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Τρέχει ο Ιντέγε για να… προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Οι λάθος επιλογές του Ιντέγε Μπράουν τον οδήγησαν μακρυά από την Ευρώπη και τον Ολυμπιακό, με τον 29χρονο διεθνή επιθετικό να δίνει αγώνα δρόμου για να μη χάσει την κλήση στην Εθνική Νιγηρίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Η φυγή του Ιντέγε Μπράουν τον Φεβρουάριο του 2017 από τον Ολυμπιακό στην Τιανζίν Τέντα δεν του βγήκε σε καλό επαγγελματικά. Άφησε μια παραγωγική περίοδο 1,5 έτους στον Ολυμπιακό (65συμ/8 γκολ) και… ξενιτεύτηκε στην Κίνα. Εκεί αγωνίστηκε μόλις σε 15 ματς, πετυχαίνοντας 4 γκολ, χάνοντας παράλληλα τη θέση του στην Εθνική Νιγηρίας με την οποία μέχρι τα τέλη του 2016 είχε 26 συμμετοχές και 7 γκολ.

Ο Ιντέγε άρχισε να ψάχνεται για να επιστρέψει στην Ευρώπη μια και η Νιγηρία είχε προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη σεζόν 2017-2018 να είναι… μουντιαλική. Για να πάρει λοιπόν παιχνίδια στα πόδια του πήγε στην Ισπανία και τη Μάλαγα. Εκεί ξεκίνησε καλά αγωνιζόμενος βασικός και πετυχαίνοντας και ένα γκολ κόντρα στη Βαλένθια, αλλά σταδιακά έχασε χρόνο συμμετοχής με αποκορύφωμα να είναι εκτός αποστολής στα τρία τελευταία ματς των ουραγών της La Liga.

Κάπως έτσι, με την προεπιλογή των παικτών που θα ταξιδέψουν στη Ρωσία να αναμένεται από τον Ρορ στις 14 Μαΐου, ο 29χρονος επιθετικός κάνει ό,τι μπορεί για να ξαναμπεί στον χάρτη και να βρίσκεται τουλάχιστον στα πρώτα 35 ονόματα που θα καλεστούν στην προεπιλογη.

Ο επιθετικός της Μάλαγα και της Εθνικής Νιγηρίας, Ιντέγε Μπράουν ανέφερε πως ο τεχνικός σύμβουλος των Σούπερ Αετών  Γκέρνοτ Ρορ ξέρει τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα και τις ικανότητές του.

Ο 29χρονος διεθνής επιθετικός με θητεία σε Γαλλία και Αγγλία μεταξύ άλλων, ήταν βασικός στο ματς της Νιγηρίας με τη Ζάμπια για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου και ήταν από τους κύριους λόγους της νίκης των Νιγηριανών στην αναμέτρηση αυτή στις 9/10/16, που ήταν και η τελευταία του μέχρι σήμερα.

«Έχοντας προπονηθεί και αγωνιστεί με την ομάδα, ο προπονητής έχει πλήρη εικόνα των δυνατοτήτων μου. Πιστεύω πως έχω τα απαιτούμενα προσόντα για να βοηθήσω την ομάδα, ειδικά στον τομέα της επίθεσης» ανέφερε ο Ιντέγε στο AOIFootball.com.

Η αλήθεια είναι πως η Νιγηρία έχει πρόβλημα στο γκολ, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία δύο ματς έχει μόλις ένα γκολ και αυτό με πέναλτι του Μόουζες κόντρα στην Πολωνία, γεγονός που δίνει ελπίδα στον Ιντέγε που αποδεδειγμένα έχει την ποιότητα να πρωταγωνιστήσει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ