Χρβόγε Μίλιτς για Εθνική, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Χρβόγε Μίλιτς για Εθνική, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού και πρώην διεθνής με την Κροατία Χρβόγε Μίλιτς παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της χώρας του. Εκεί, ανέφερε τις εντυπώσεις του σχετικά με την κλήρωση των μπαράζ για το Μουντιάλ της Ρωσίας, το πώς την αντιμετώπισαν οι Έλληνες συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στον Μάριν Λέοβατς του ΠΑΟΚ ενόψει του […]

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού και πρώην διεθνής με την Κροατία Χρβόγε Μίλιτς παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της χώρας του.

Εκεί, ανέφερε τις εντυπώσεις του σχετικά με την κλήρωση των μπαράζ για το Μουντιάλ της Ρωσίας, το πώς την αντιμετώπισαν οι Έλληνες συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στον Μάριν Λέοβατς του ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο 24sata.hr:

«Η Κροατία είναι το φαβορί, αλλά δεν θα είναι εύκολο για εμάς απέναντι στην Ελλάδα. Θα παίξουν αμυντικά, ειδικά στο πρώτο ματς και θα προσπαθήσουν να απειλήσουν στην κόντρα επίθεση. Έτσι έκαναν και στο τέλος έγιναν πρωταθλητές Ευρώπης, είπε αρχικά ο αριστερός αμυντικός των «ερυθρολεύκων».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στους τρεις Έλληνες συμπαίκτες του στην ομάδα του Πειραιά, δηλαδή τους Ταχτσίδη, Καπίνο και Φορτούνη:

«Όταν επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελλάδας, αστειεύτηκαν λέγοντας πως δεν μπορούσαν να περιμένουν να αποκλείσουν την Κροατία»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τους είπα μόλις ότι η Κροατία είναι το μεγάλο φαβορί και ότι πιστεύω πως εμείς θα πάμε στο Μουντιάλ. Αλλά, δεν θα είναι κάτι εύκολο για μένα, καθώς είδα ότι κόντρα στο Βέλγιο οι Έλληνες αμύνθηκαν καλά και ότι από ένα χτύπημα φάουλ «ξεκλειδώθηκε» η άμυνά τους. Πρέπει να βρούμε τρόπο να σκοράρουμε πρώτοι γιατί θα είναι πολύ κρίσιμο».

H Εθνική Κροατίας έχει έλλειψη από αριστερούς μπακ και ο προπονητής της, Ζλάτκο Ντάλιτς ανακοίνωσε πως είχε επικοινωνήσει με τους Στρίνιτς και Λέοβατς.

Το σχόλιο του Μίλιτς πάνω σ’ αυτό: «Εδώ υπάρχουν ορισμένες καλές ευκαιρίες, αυτό το Σαββατοκύριακο παίζουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, άρα θα είμαστε δύο Κροάτες αριστεροί αμυντικοί στο γήπεδο, δήλωσε ο Μίλιτς γελώντας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ