Στο προπονητικό τιμ της Κολομβίας ο Καμπιάσο

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Ρωσίας για το Μουντιάλ, καθώς εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ της εθνικής Κολομβίας.

Στο προπονητικό τιμ της Κολομβίας ο Καμπιάσο | to10.gr

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο θα ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής Κολομβίας ύστερα από εισήγηση του ομοσπονδιακού τεχνικού των καφετέρος, Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Ρωσίας, καθώς ο προπονητής των κίτρινων τον επέλεξε με σκοπό να συμβάλλει στην προσπάθεια της Κολομβίας.

Ο Πέκερμαν γνωρίζει τον Καμπιάσο από την κοινή τους θητεία στην εθνική Αργεντινής (τόσο στις μικρές ηλικιακά ομάδες, όσο και στην πρώτη και το Μουντιάλ 2006), όπου ο Κούτσου ήταν παίκτης του Αργεντινού προπονητή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ένταξη του Καμπιάσο στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής Κολομβίας αναμένεται να είναι μόνο για το Μουντιάλ, καθώς ο Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν κλείνει τον κύκλο του κι αποχωρεί μετά τη διοργάνωση.

Η εθνική Κολομβίας βρίσκεται στον όγδοο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας με Ιαπωνία (19/6, Σάρανσκ), Πολωνία (24/6, Καζάν) και Σενεγάλη (28/6, Σαμάρα).