Λεβ : «Γι’ αυτό άφησα εκτός τον Σανέ»

Λεβ : «Γι’ αυτό άφησα εκτός τον Σανέ»

Ο Γιόακιμ Λεβ εξήγησε το λόγο για τον οποίο άφησε εκτός 23άδας της εθνικής Γερμανίας τον Λερουά Σανέ της Μάντσεστερ Σίτι, εν όψει του προσεχούς Μουντιάλ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον αποκλεισμό του Λερουά Σανέ από την αποστολή των «παντσέρ» για το προσεχές Μουντιάλ στη Ρωσία, παρά την εξαιρετική χρονιά που διένυσε ο 22χρονος εξτρέμ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 58χρονος τεχνικός εξήγησε πως ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση, καθώς έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στον άσο της Μάντσεστερ Σίτι και στον ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Λεβερκούζεν, Γιούλιαν Μπραντ. Επισήμανε, δε, ότι δεν μπορούσε να αφήσει εκτός τρεις συγκεκριμένους παίκτες.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη επιλογή μεταξύ του Σανέ και του Γιούλιαν Μπραντ. Οι Ντράξλερ, Ρόις και Μίλερ δεν μπορούσαν να μείνουν εκτός. Ο Λερουά είναι ένα τεράστιο ταλέντο. Θα επιστρέψει κανονικά από Σεπτέμβριο στην αποστολή. Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη απόφαση. Αν ήταν κούρσα 100 μέτρων, θα κρινόταν στο φινάλε», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ