Τίτε : «Δεν ξέρω τα όρια του Νεϊμάρ»

Τίτε : «Δεν ξέρω τα όρια του Νεϊμάρ»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σελεσάο έπλεξε το εγκώμιο του Νεϊμάρ τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει τα όρια που έχει θέσει ο παίκτης του.

Εγκωμιαστικά σχόλια έκανε, για μία ακόμα φορά ο Τίτε για τον σούπερ σταρ της Βραζιλίας, Νεϊμάρ. Αφορμή η παρουσία του Βραζιλιάνου επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με την Αυστρία και φυσικά το γκολ που σημείωσε, στην νίκη με 3-0 της «Σελεσάο» στη Βιέννη.

«Δεν ξέρω ποια είναι το όρια του, η τεχνική και δημιουργική ικανότητα του Νεϊμάρ είναι εντυπωσιακή. Είναι «θανατηφόρος» στα τελευταία τρίτα του γηπέδου. Σίγουρα αλλά θα υπάρχουν ακόμα ταλαντώσεις στο επίπεδο του παιχνιδιού για κάποιο χρόνο», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας.

Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τίτε πλέκει το εγκώμιο του Βραζιλιάνου σταρ της πρωταθλήτριας Γαλλίας. Πριν καν γίνει γνωστό ότι θα βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο προπονητής είχε αναφέρει ότι ο Νεϊμάρ είναι αναντικατάστατος. Συνεπώς, η παρουσία του στο ρόστερ της Βραζιλίας δίνει άλλη πνοή σε όλη την αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ