Γκριεζμάν : «Συγγνώμη, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα»

Γκριεζμάν : «Συγγνώμη, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα»

Δεν έχει κατασταλάξει ακόμα για το ποδοσφαιρικό του μέλλον ο Γκριεζμάν. Ο Γάλλος φορ στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Γαλλίας τόνισε ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης ή θα μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας που ξεκινάει σε δύο μέρες. Ο Γάλλος φορ θα μιλούσε μαζί με τον συμπαίκτη του στους «τρικολόρ» Ενζονζί. Τα μέσα ενημέρωσης περίμεναν πώς και πώς τον Γκριεζμάν να μιλήσει σχετικά με το θέμα που «καίει», δηλαδή το μέλλον του.

Ο ίδιος ο 27χρονος επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει με δηλώσεις του πως το μέλλον του θα οριστικοποιηθεί πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Γκριεζμάν θα παραχωρηθεί στην Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι ή θα παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την επόμενη αγωνιστική περιόδου.

Ωστόσο, ο παίκτης των ροχιμπλάνκος δεν έχει κατασταλάξει ακόμα σε ποια ομάδα θέλει να αγωνίζεται του χρόνου. Και μάλιστα, φαίνεται πως… ξενέρωσε τους δημοσιογράφους που περίμεναν μια απάντηση. «Λυπάμαι πολύ, ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη προσμονή, αλλά σήμερα δεν είναι η μέρα για να μιλήσω για το μέλλον μου. Είμαι συγκεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο που είναι το πιο σημαντικό για μένα αυτή τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο Γκριεζμάν.

https://twitter.com/101greatgoals/status/1006520343564087296

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ