Πρίγιοβιτς : «Το κίνητρο μου είναι μεγάλο»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αναμέτρηση των Σέρβων με την Ελβετία, αλλά και για την εμπειρία της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πρίγιοβιτς : «Το κίνητρο μου είναι μεγάλο» | to10.gr

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με αφορμή την έναρξη του Μουντιάλ, αλλά και την αναμέτρηση με την Ελβετία είπε τα εξής: «Σίγουρα θα είναι ντέρμπι το ματς με την Ελβετία, δεν υπάρχει παίκτης με μεγαλύτερο κίνητρο από εμένα. Πολύ φίλοι μου από την Ελβετία, θέλουν να κερδίσω… Αγωνίστηκα για αυτούς, όμως τώρα αγωνίζομαι για την Σερβία και θα υπάρχει ένα περίεργο συναίσθημα. Εγώ όμως θέλω τη νίκη.

Στην Ελβετία, ζουν πολλοί από τα Βαλκάνια. Σχεδόν όλοι τους είναι ταλαντούχοι, δεν μου προκαλεί έκπληξη που διακρίνονται και είναι ανάμεσα στους καλύτερους της Ελβετίας».

Για την συμμετοχή του στο Μουντιάλ: «Είναι δύσκολο να συγκρίνω την συμμετοχή σε Μουντιάλ με οποιοδήποτε ματς, ίσως θα την συνέκρινα με κάποιον τελικό. Σε αυτή τη διοργάνωση δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, ότι κάνεις σε ένα ματς το έκανε. Κάθε δευτερόλεπτο είναι σημαντικό και έχουμε πολλούς παίκτες στη Σερβία, που έχουν παίξει τόσο σημαντικά ματς».