Στοίχημα : O… Λοπετέγκι δεν άλλαξε τα δεδομένα

Ο χαμός με την αλλαγή προπονητή στο παρά… ένα στην Ισπανία δεν επηρέασε ουσιαστικά τις αποδόσεις των Φούριας Ρόχας

Στοίχημα : O… Λοπετέγκι δεν άλλαξε τα δεδομένα | to10.gr

Είναι αλήθεια πως η Ισπανία… έγραψε ιστορία πριν καν αρχίσει το Μουντιάλ. Η απόφαση παραμονές του Μουντιάλ να απομακρύνει τον Λοπετέγκι από την τεχνική της ηγεσία επειδή ανακοινώθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης έφερε τεράστιες αντιδράσεις και αναταραχή.

Η Ισπανία που παρουσιάζεται ως ένα από τα βασικά φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ μπαίνει αύριο στη «μάχη» παίζοντας το πιο δύσκολο ματς του ομίλου καθώς θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία.

Οι απίστευτες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή πάντως δεν δείχνουν να επηρεάζουν ιδιαίτερα τις στοιχηματικές εταιρείες πάνω στις αποδόσεις των Ισπανών.

Όσον αφορά την πρωτιά στον όμιλο (τον συμπληρώνουν Μαρόκο και Ιράν) η απόδοση κυμαίνεται στο 1.55 την ώρα που οι Πορτογάλοι προσφέρονται στο 3.

Όσο για τον αυριανό αγώνα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ισπανία παραμένει καθαρό φαβορί με αποδόσεις για νίκη στον διπλασιασμό (μέχρι και 2.05) ενώ η παρέα του Ρονάλντο για νίκη προσφέρεται σε αποδόσεις πάνω από 4. Η ισοπαλία είναι στα λογικά πλαίσια του 3.10 με 3.20.