Ρέτσος: «Ζηλεύω που δεν είμαι στη Ρωσία, ελπίζω ο Μέσι να κατακτήσει το τρόπαιο»

Ρέτσος: «Ζηλεύω που δεν είμαι στη Ρωσία, ελπίζω ο Μέσι να κατακτήσει το τρόπαιο»

Δηλώνει «Αργεντίνος» αλλά εκτιμά πολύ και την Εθνική ομάδα της Γερμανίας. Ο ίδιος θα παρακολουθεί πικραμένος μπροστά στην τηλεόραση το φετινό Μουντιάλ μαζί με τα «αδέρφια» του. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Μετράει αντίστροφα τις μέρες, μέχρι την σέντρα στο εναρκτήριο παιχνίδι της Εθνικής Αργεντινής. Δεν κρύβει την συμπάθειά του στην Αλμπισελέστε και τον… Βασιλιά της Λιονέλ Μέσι, που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε αξίζει να προσθέσει στο παλμαρέ του αυτό το τρόπαιο! Μιλά με πολύ κολακευτικά λόγια για το γερμανικό πρωτάθλημα και παραδέχεται ότι ζηλεύει πολύ, που δεν θα δώσει το παρών η Εθνική μας ομάδα στα γήπεδα της Ρωσίας. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Το αστέρι των Ακαδημιών του Ολυμπιακού που έγινε πριν από ένα χρόνο η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα άσου στο εξωτερικό. Μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη του σεζόν στη Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβεκούζεν. Το πρόσιμο; Άκρως θετικό. Αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (στα 20 ως βασικός), παίζοντας σε όλες τις θέσεις της άμυνας με σταθερή απόδοση.

Ψηφίστηκε ως ένα εκ των πολυτιμότερων της ομάδας του για τη σεζον που πέρασε, ενώ έχει τρυπώσει και στα μπλοκάκια πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Όλα αυτά μόλις στο 19ο έτος της ηλικίας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο Έλληνας διεθνής της Λεβερκούζεν:

Έχεις μπει στο κλίμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου; «Το περιμένω πως και πως να ξεκινήσει. Είμαι με το μέρος της Αργεντινής»

Έχεις επηρεαστεία από τον τρόπο που δουλεύουν στη Γερμανία; «Το γερμανικό πρωτάθλημα τώρα που το έζησα και από πρώτο χέρι, δίκαια συγκαταλάγεται σε ενα από τα κορυφαία του κόσμου. Είναι ακόμα καλύτερο από ότι περίμενα. Καταλαβαίνω καλύτερα γιατί η Εθνική ομάδα της Γερμανίας δίνει το παρών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και οι ποδοσφαιριστές της στέκονται σε τόσο υψηλό επίπεδο. Θα θελα να το πάρει και η Γερμανία, επειδή είναι και πολλοί συμπαίκτες μου στην ομάδα. Είναι το μεγαλύτερο τρόπαιο που θα μπορούσε να κερδίσει ένας ποδοσφαιριστής».

Είναι το καλοκαίρι του Μέσι; «Αξίζει να μπει στη συλλογή του Μέσι αυτό το τρόπαιο. Το θέλει και ο ίδιος πολύ, θα τον ολοκληρώσει ως ποδοσφαιριστή. Ζηλεύω πολύ, πάρα πολύ. Όσο πλησιάζουν οι μέρες κι εγώ και τα άλλα παιδιά στεναχωριόμαστε. Αυτό που μας κάνει να παραμένουμε θετικοί και αισιόδοξοι, είναι ότι είμαστε σίγουροι ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, είμαστε μια παρέα, μια οικογένεια, ενόψει και του Euro που έρχεται».

Η γνωστή συμμορία θα δράσει αυτές τις ημέρες; Θα στειθείτε όλοι μαζί μπροστά στις τηλεοράσεις; «(Γέλια) Ακόμα και τώρα μαζί είμαστε. Ανδρούτσος, Νικολάου, Μανθάτης και Σκαφίδας που προστέθηκε πρόσφατα στο team»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ