Επίσημη η απομάκρυνση του Κάλινιτς από την αποστολή της Κροατίας

Επίσημη η απομάκρυνση του Κάλινιτς από την αποστολή της Κροατίας

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και επισημοποίησε την απομάκρυνση του Νίκολα Κάλινιτς από την 23άδα της εθνικής Κροατίας για το Μουντιάλ, εξηγώντας το σκεπτικό του.

Επισημοποιήθηκε η απομάκρυνση του Νίκολα Κάλινιτς της Μίλαν από την αποστολή της εθνικής Κροατίας στο Μουντιάλ, μέσω συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε από τον τεχνικό της, Ζλάτκο Ντάλιτς. Σύμφωνα με τον τελευταίο, ο Κροάτης φορ αρνήθηκε να περάσει ως αλλαγή αντί του Μάριο Μάτζουκιτς στο ματς της Κροατίας απέναντι στη Νιγηρία, επικαλούμενος πόνους στη μέση.

Χαρακτηριστικά ο Ντάλιτς ανέφερε πως «κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νιγηρία, ο Κάλινιτς έκανε ζέσταμα και υποτίθεται ότι θα περνούσε στον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, δήλωσε ότι δεν ήταν έτοιμος να μπει λόγω προβλήματος στη μέση. Το ίδιο συνέβη και στο φιλικό με τη Βραζιλία στην Αγγλία, καθώς και στην προπόνηση της Κυριακής (17/06). Το δέχθηκα ψύχραιμα και από τη στιγμή που χρειάζομαι τους παίκτες μου έτοιμους να αγωνιστούν, πήρα αυτήν την απόφαση».

Ο 30χρονος επιθετικός φέρεται να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το γεγονός ότι ο Ντάλιτς τον υπολόγιζε ως αναπληρωματικό, με τη δικαιολογία του τραυματισμού να μην πείθει φυσικά τον 51χρονο προπονητή, ο οποίος πήρε την -ομολογουμένως απρόσμενη- απόφαση να τον στείλει πίσω στην πατρίδα του, προκειμένου να προλάβει κάποια κρίση στα κροατικά αποδυτήρια. Τη φετινή σεζόν ο Κάλινιτς πραγματοποίησε συνολικά 41 εμφανίσεις και πέτυχε 6 γκολ με τη φανέλα της Μίλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ