Μαρσέλο : «Γιατί έχουμε το VAR, έπρεπε να χρησιμοποιηθεί» (vid)

Μαρσέλο : «Γιατί έχουμε το VAR, έπρεπε να χρησιμοποιηθεί» (vid)

Ο εκ των ηγετών της Βραζιλίας, Μαρσέλο, τα έβαλε με τον διαιτητή Ράμος για τη φάση του γκολ της ισοφάρισης της Ελβετίας που στοίχησε στους Καριόκας.

Στην πρεμιέρα της η Βραζιλία, έπεσε θύμα της δυσκολοκατάβλητης Ελβετίας. Μπορεί να προηγήθηκε με την γκολάρα του Κουτίνιο, είδε όμως τον Ζούμπερ να σκοράρει με το κεφάλι για το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Mundo Deportivo» αναφέρει ότι η Ομοσπονδία της Βραζιλίας έχει μεγάλα παράπονα από τις αποφάσεις του Μεξικανού διαιτητή Σέσαρ Ράμος, στον εν λόγω αγώνα.

Οι άνθρωποι της Σελεσάο σκέφτονται να κάνουν επίσημη καταγγελία στη FIFA, θεωρώντας ότι ο «άρχων» της αναμέτρησης δεν έκανε χρήση του VAR σε δύο φάσεις: στο γκολ της ισοφάρισης υποστηρίζουν ότι ο Ζούμπερ έχει κάνει επιθετικό φάουλ στον Μιράντα, ενώ σε άλλη φάση ο Ζεσούς ανατράπηκε εντός της περιοχής.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο αριστερός μπακ της Βραζιλίας και της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο, ο οποίος ανέφερε σχετικά με την απόφαση του Ράμος να μη συμβουλευτεί το VAR και να κατακυρώσει το γκολ:

«Για ποιον είναι το VAR; Νομίζω ότι κάτι έπρεπε να έχει γίνει. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται».

Δείτε εδώ τη φάση του γκολ της Ελβετίας

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ