Στοίχημα : Δύο φαβορί και ένα ντέρμπι

Στοίχημα : Δύο φαβορί και ένα ντέρμπι

Γαλλία και Δανία μπαίνουν ως φαβορί στα σημερινά τους ματς στο Μουντιάλ, όπως και η Αργεντινή με την διαφορά όμως πως η παρέα του Μέσι έχει μπροστά της ντέρμπι.

Καθοριστικά είναι τα σημερινά ματς του Μουντιάλ για την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης. Η Δανία έχει την ευκαιρία με νίκη απέναντι στην Αυστραλία να εξασφαλίσει την πρόκριση (αν όχι μαθηματικά, σε πολύ μεγάλο βαθμό) με τους μπουκ να συμφωνούν σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες πως το πιθανότερο είναι ο άσος.

Η επικράτηση της Δανίας άλλωστε πληρώνει με απόδοση 2 στις περισσότερες εταιρείες όπως και στην winmasters.gr με το Χ να προσφέρεται σε απόδοση 3.25 και τη νίκη των Αυστραλών στο 4.25.

Μεγάλο φαβορί προφανώς και η Γαλλία απέναντι στο Περού με τους «τρικολόρ» να προσφέρονται από 1.55 έως το 1.60 την ώρα που η ισοπαλία πληρώνει με 3.85 και η επικράτηση του Περού με 6.85.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της ημέρας βεβαίως υπάρχει στο βραδινό ματς, αυτό της Αργεντινής με την Κροατία. Η παρέα του Μέσι μετά το 1-1 με την Ισλανδία καλείται να πάρει τη νίκη που θα την φέρει σε θέση πρόκρισης, σε ένα ματς όμως που έχει χαρακτήρα ντέρμπι με τους Κροάτες να είναι ικανοί για να κάνουν την ζημιά. Η Αργεντινή προσφέρεται σε αποδόσεις γύρω από το 2.10 ενώ το Χ στο 3.20 και το διπλό αγγίζει το 4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ