Σιμεόνε: «Υπάρχει αναρχία στην Εθνική Αργεντινής, δεν υπάρχει ηγέτης σε αυτή την ομάδα»

Σιμεόνε: «Υπάρχει αναρχία στην Εθνική Αργεντινής, δεν υπάρχει ηγέτης σε αυτή την ομάδα»

Με σκληρά λόγια μίλησε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, για την εθνική Αργεντινής μετά την ήττα από την Κροατία με 3-0!

Στην Αργεντινή το χάος που επικράτησε μετά την ήττα με 3-0 από την Κροατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας δεν έχει προηγούμενο! Μετά την επίθεση στον Λιονέλ Μέσι και τον προπονητή Χόρχε Σαμπάολι αλλά και σε όλη την αποστολή της Αλμπισελέστε έρχεται να προστεθεί και η «επίθεση» του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Πιο συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα ηχητικό απόσπασμα (που δημοσιεύτηκε από τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena COPE) με τον Τσόλο να συνομιλεί με τον βοηθό του στους Ροχιμπλάνκος Χερμάν Μπούργκος. Ο πρώην διεθνής μέσος της Εθνικής Αργεντινής σχολίασε την εικόνα της ομάδας, τον ηγέτη της Λιονέλ Μέσι και τις επιλογές του Σαμπαόλι.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

«Η ομάδα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, όμως είναι Αργεντινή και στο τέλος θα προκριθεί. Αυτό που συμβαίνει όμως είναι το προϊόν τεσσάρων ατυχών χρόνων. Υπάρχει αναρχία, έλλειψη ηγέτη τόσο στη διοίκηση όσο και στον πάγκο, η ομάδα είναι χαμένη. Δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι και πιστεύω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν μετά από αυτή την  ανόητη τραγωδία»

«Όλα αυτά συμβαίνουν για να συνειδητοποιήσουμε πως ο Μέσι είναι πολύ δυνατός αλλά ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι επειδή περιστοιχίζεται από εκπληκτικούς παίκτες. Θα σου κάνω μία ερώτηση, σε μία κανονική ομάδα ποιον θα έπαιρνες μεταξύ του Μέσι και του Ρονάλντο;

«Πες μου την αλήθεια Χερμάν. Έχουν γίνει ανάλογα λάθη και στο παρελθόν, κόντρα στην Ισπανία αλλά και κόντρα στην Ιταλία, αλλά δυστυχώς δεν δέχτηκε γκολ. Θα έπρεπε να το έχουν συνειδητοποιήσει νωρίτερα… Οι παίκτες φέρουν ευθύνη για το 60%, η υπόλοιπη ευθύνη βαραίνει τον τεχνικό. Αν ένας προπονητής κάνει μία μα@@@@@, είναι χειρότερα από το να την κάνει ένας παίκτης»!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ