Βέλγιο : Προβλήματα τραυματισμών για Λουκάκου,Αζάρ και Μέρτενς

Βέλγιο : Προβλήματα τραυματισμών για Λουκάκου,Αζάρ και Μέρτενς

Πύρρειος αποδείχτηκε η νίκη των Βέλγων επί της Τυνησίας με 5-2. Τραυματισμό αποκόμισαν οι Λουκάκου,Αζάρ και Μέρτενς. Δύσκολα προλαβαίνουν την Αγγλία.

Η χαρά και τα χαμόγελα των Βέλγων για τη νίκη επί της Τυνησίας με 5-2 κράτησαν για λίγο, καθώς πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Ρομέλου Λουκάκου, Εντέν Αζάρ και Ντρις Μέρτενς.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αποκάλυψε στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα ότι ο Ρομέλου Λουκάκου τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο, ενώ και οι Αζάρ και Μέρτενς αποκόμισαν προβλήματα, χωρίς όμως να δίνει παραπάνω πληροφορίες.

Και οι τρεις θα εξετασθούν από την ιατρική ομάδα των Βέλγων μέσα στις επόμενες 48 ώρες, αλλά τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι δύσκολα θα προλάβουν τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του έβδομου ομίλου του Μουντιάλ απέναντι στην Αγγλία. Αν κερδίσει η Αγγλία τον Παναμά αύριο τότε θα ισοβαθμήσει με το Βέλγιο στους 6 βαθμούς και ο μεταξύ τους αγώνας θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου.

Οι Αζάρ, Λουκάκου και Μέρτενς έχουν πετύχει 7 από τα 8 γκολ των «Κόκκινων Διαβόλων» στο Μουντιάλ και θα είναι πολύ μεγάλη η απώλεια αν οι τραυματισμοί δεν τους επιτρέψουν να αγωνιστούν στη φάση των νοκ-άουτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ