Γερμανία : Νέες αλλαγές στην εντεκάδα ενόψει Ν. Κορέας

Γερμανία : Νέες αλλαγές στην εντεκάδα ενόψει Ν. Κορέας

Οι αλλαγές του Γιόακιμ Λεβ στο αρχικό σχήμα της Γερμανίας, στον αγώνα με τη Σουηδία, αποδείχτηκαν ευεργετικές. Τώρα θα πρέπει να κάνει μερικές ακόμα για το ματς απέναντι στους Κορεάτες.

Η εμφάνιση της Γερμανίας στην πρεμιέρα του Μουντιάλ απέναντι στους Μεξικάνους ήταν απογοητευτική. Γι αυτό οι αλλαγές στην αρχική εντεκάδα ήταν λίγο πολύ επιτακτικές.

Ο Γιόακιμ Λεβ λοιπόν αποφάσισε ν’ αφήσει έξω τους Σάμι Κεντίρα και Μεσούτ Οζίλ, καθώς και τον τραυματία Ματς Χούμελς. Ο Γερμανικός τύπος είχε ασκήσει δριμεία κριτική τόσο στον Γιόακιμ Λεβ αλλά και στο δίδυμο Κεντίρα-Οζίλ.

Στη αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στους Σουηδούς ο Γερμανός προπονητής έχρησε βασικούς τους Μάρκο Ρόις και Σεμπάστιαν Ρούντι αντί των Κεντίρα και Οζίλ ενώ ως στόπερ αγωνίστηκε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Εκ του αποτελέσματος οι αλλαγές λειτούργησαν θετικά για την ομάδα, όχι μόνο λόγω της νίκης αλλά και λόγω εμφάνισης.

Οι Γερμανοί αυτή τη φορά ήταν ΟΜΑΔΑ μέσα στο γήπεδο και δεν τα παράτησαν παρά το 1-0 του Όλα Τοϊβόνεν.

Πλέον για την τελευταία αγωνιστική του έκτου ομίλου, που θα κρίνει και την πρόκριση, τα «Πάντσερ» καλούνται να κάνουν κι άλλες αλλαγές στο βασικός τους σχήμα.

Εκτός από την κόκκινη του Ζερόμ Μπόατενγκ και την σπασμένη μύτη του Σεμπάστιαν Ρούντι ο εκλέκτορας της εθνικής Γερμανίας ίσως ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες που έχουν παίξει μέχρι τώρα.

Ο Λεβ στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του αγώνα με τους Σουηδούς είπε πως οι παίκτες του ήταν πολύ κουρασμένοι μετά το τέλος της αναμέτρησης. Μάλιστα ο Ρόις, σύμφωνα με τον Λεβ, είχε κράμπες 10 λεπτά πριν καν λήξει ο αγώνας. Η εμφάνιση του Ρόις ήταν πολύ καλή και δύσκολα θα τον αφήσει εκτός εντεκάδας, αλλά αν η φυσική του κατάσταση δεν είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, τότε ο Γιούλιαν Μπραντ, ο οποίος έχει μπει αλλαγή και στα δύο παιχνίδια της Γερμανίας, θα ξεκινήσει στη θέση του. Μάλιστα ο Μπραντ είχε και δοκάρι απέναντι στη Σουηδία.

Για την κατάσταση του τραυματία Ρούντι δήλωσε πως ίσως μπορεί να είναι έτοιμος για το αγώνα της Τετάρτης, αλλά είναι νωρίς ακόμη για να γνωρίζουν. Ενώ για τον έτερο τραυματία της ομάδας, Ματς Χούμελς, είπε πως παρά το ότι δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα ακόμη, έχει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί απέναντι στη Ν. Κορέα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ