Ουρουγουάη – Ρωσία 3-0

Ουρουγουάη – Ρωσία 3-0

Η Ουρουγουάη νίκησε 3-0 την Ρωσία με τον Σουάρες να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της Σελέστε στο δέκατο λεπτό. Με αυτογκόλ του Τσερίσεφ στο 24' το 2-0 για τους λατιναομερικάνους, ενώ σκόραρε και ο Καβάνι στο 91'. Πολύ καλύτερη η Ουρουγουάη, με δέκα παίκτες η Ρωσία από το 37' λόγω αποβολής του Σμόλινκοφ.

Η εθνική ομάδα της Ουρουγουάης νίκησε εύκολα την Ρωσία 3-0 στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου και η Σελέστε κατέκτησε την πρώτη θέση του γκρουπ. Η «παρέα» του Λουίς Σουάρες έκανε την καλύτερη της εμφάνιση μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο και κράτησε το καλύτερο για το παιχνίδι απέναντι στους διοργανωτές.

Τόσο η Ουρουγουάη όσο και η Ρωσία είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης από την δεύτερη αγωνιστική του ομίλου, αλλά το αποτέλεσμα της μεταξύ τους αναμέτρησης έκρινε την πρωτιά του γκρουπ. Η Ουρουγουάη επικράτησε με 3-0 με τον Σουάρες ν’ ανοίγει το σκορ στο δέκατο λεπτό με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, ενώ το 2-0 για τους Λατινοαμερικάνους έγινε με αυτογκόλ του Τσερίσεφ στο 24′. Ο Καβάνι διαμόρφωσε το 3-0 στις καθυστερήσεις.

Η Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την δεύτερη του δεύτερου ομίλου, ενώ η Ρωσία θα κοντραριστεί με την ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση στο δεύτερο γκρουπ. Η Ουρουγουάη έκανε πάρτι απέναντι στους Ρώσους και εκμεταλλεύτηκε τα πολλά αμυντικά κενά που είχαν οι διοργανωτές.

Δεν είναι υπερβολή μάλιστα να ισχυριστεί κάποιος ότι η ομάδα του Ταμπάρες θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ, καθώς είχε αρκετές ακόμα ευκαιρίες. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Ουρουγουάη κατάφερε να αιφνιδιάσει τους Ρώσους και πήρε δίκαια την τρίτη νίκη της στον όμιλο. Οι λατινοαμερικάνοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο χθεσινό ματς σε αντίθεση με την Ρωσία που προβλημάτισε με την εμφάνιση της. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως οι Ρώσοι έπαιξαν για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σμόλινκοφ στο 37′.

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Γοδίν, Κόατες, Κάσερες, Μπεντανκούρ (62 Αρασκαέρτα), Νάντες (73′ Ροντρίγκες), Τορέιρα, Βεσίνο, Λασάλτ, Σουάρες, Καβάνι (92′ Γκόμες).

Ρωσία: Ακινφέεφ, Κουτέποφ, Ιγκνάσεβιτς, Κουντριάσοφ, Σμολίνκοφ, Τσερίσεφ (38′ Φερνάντες), Γκαζίνσκι (46′ Κουζάεφ), Ζόμπνιν, Αλ Μίραντσουκ (60′ Σμόλοφ), Σαμέντοφ, Τζιούμπα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ