Το βίντεο που θα αλλάξει τη μοίρα της Αργεντινής: «Μπαμπάκα σε αγαπώ πολύ, είμαστε περήφανοι για σένα»! (vid)

Το βίντεο που θα αλλάξει τη μοίρα της Αργεντινής: «Μπαμπάκα σε αγαπώ πολύ, είμαστε περήφανοι για σένα»! (vid)

Στάθηκαν όλοι στο πλευρό του. Οικογένεια, φίλοι, συμπαίκτες ευχήθηκαν στον Λιονέλ Μέσι για τα γενέθλιά του σε ένα βίντεο που έχει τη δύναμη να αλλάξει την Ιστορία της Εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ της Ρωσίας!

Διανύει κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές της ποδοσφαιρικής του ζωής. Τον αμφισβητούν, τον επικρίνουν κι εκείνος οφείλει να συνεχίσει. Να συνεχίσει να κουβαλά στις πλάτες του το βάρος μια επιθυμίας που «καίει» τα σώψυχα ενός ολόκληρου λαού. Εχθές έκλεισε τα 31. Ήταν η τέταρτη φορά που γιορτάζει μακριά από το σπίτι του, μακριά από τους οικείους του. Το ίδιο έγινε στη Γερμανία το 2006, το ίδιο στη Νότια Αφρική το 2010, το ίδιο στη Βραζιλία το 2014.

Φέτος υπάρχει μια μικρή διαφορά. Δείχνει να έχει εξαντληθεί η άμμος στην κλεψύδρα της υπομονής όλων. Κι εκείνος; Μα είναι ο ηγέτης, πρέπει να είναι. Πρέπει να αποδείξει, να «σκοτώσει» τις ανθρώπινες αδυναμίες. Άγχος; Πίεση; Δεν έχουν χώρο αυτές οι λέξεις στο λεξιλόγιο του Λιονέλ Μέσι αυτήν την περίοδο. Η Αργεντινή έχει μπροστά της έναν πολύ κρίσιμο αγώνα. Χρειάζεται νίκη. Χρειάζεται νίκη με ήρωα εκείνον. Μόνο έτσι θα επέλθει ισορροπία. Θα αποκατασταθεί η τάξη.

Η ήττα με 3-0 κόντρα στην Κροατία ήταν το σπίρτο που πυροδότησε δεκάδες αντιδράσεις από άκρη σ’άκρη στον πλανήτη. Μια τεράστια πυρκαγιά οργής. Για την αποτυχία που έρχεται απειλητικά προς το μέρος της Αλμπισελέστε. Μια αποτυχία που πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί. Νίκη κόντρα στην Νιγηρία. Μονόδρομος. Και μέσα σε όλα αυτά τα 31α του γενέθλια. Αν κάτι μπορούσε να του φτιάξει τη διάθεση ήταν να δει τη γυναίκα της ζωής του. Τα παιδιά. Τους φίλους του. Τόσο απλά, ανθρώπινα.

Σύσσωμη η εθνική ομάδα της Αργεντινής λοιπόν και η οικογένειά του, ετοίμασαν ένα πανέμορφο βίντεο για να του ευχηθούν. Πρωταγωνιστούν οι συμπαίκτες του στην Αλμπισελέστε, η σύζυγός του Αντονέλα Ρογκούτσο, ο μικρός Ματέο, ο Τιάγκο. Αυτό το βίντεο ελπίζουν όλοι να γίνει το καύσιμό του.

Ξεκινάει με τους Τιάγκο και Ματέο, τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, που του εύχονται χαρούμενα γενέθλια. Συμμετέχουν επίσης παλιοί του συμπαίκτες όπως οι Σέσκ Φάμπρεγκας, Εζεκιέλ Λαβέτσι, Λουίς Σουάρες και άλλοι πολλοί. «Εδώ είμαστε, οι συμπαίκτες σου, σου ευχόμαστε τα καλύτερα, σε αγαπάμε πάρα πολύ», δήλωσε ο Σέρχιο Αγκουέρο, ένας από τους πιο κοντινούς του συμπαίκτες.

«Γίνεσαι ολοένα και πιο μεγάλος, σου στέλνω ένα τεράστιο φιλί, σε αγαπώ», ήταν η αφιέρωση της μητέρας του και η κάμερα στράφηκε στα παιδιά του: «Μπαμπάκα, σε αγαπώ πολύ, ειλικρινά θα ήθελα να σου δώσω μια αγκαλιά και ένα φιλί», είπε ο Τιάγκο για να πάρει το λόγο η σύζυγός του Αντονέλα: «Λοιπόν, σου στέλνω ένα μεγάλο φιλί, σου ευχόμαστε τα καλύτερα για σήμερα, θα θέλαμε να είμαστε μαζί σου, είμαστε περήφανοι για σένα και σε αγαπάμε»!

Δείτε το:

https://www.youtube.com/watch?v=kh8pwNQYSRU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ