Δανία – Γαλλία 0-0

Δανία – Γαλλία 0-0

Γαλλία και Δανία «κακοποίησαν» το ποδόσφαιρο στη Μόσχα, έμειναν στο 0-0 που βόλευε αμφότερες και πήραν την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης!

Η πρώτη ισοπαλία χωρίς γκολ είναι γεγονός στο Μουντιάλ της Ρωσίας και το 0-0 ανάμεσα σε Γαλλία και Δανία ήταν βολικό για τις δύο ομάδες και μάλλον αναμενόμενο. Γάλλοι και Δανοί πήραν από ένα βαθμό αλλά και την πρόκριση στην φάση των 16 της διοργάνωσης, με την Γαλλία να κατακτά την πρώτη θέση του γκρουπ (με εφτά βαθμούς) και την Δανία τη δεύτερη (με πέντε πόντους)

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως από την στιγμή που το Περού νίκησε την Αυστραλία στο άλλο ματς του ομίλου, Γαλλία και Δανία θα έπαιρναν τα δύο εισιτήρια για την επόμενη φάση, όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα. Αυτό όμως δεν αλλάζει τη νοοτροπία με την οποία αντιμετώπισαν το παιχνίδι Γάλλοι και Δανοί. Οι «τρικολόρ» θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση την δεύτερη του τέταρτου ομίλου και η Δανία την ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση στο τέταρτο γκρουπ.

Απογοητευτική εικόνα

Ότι λόγια και να χρησιμοποιήσει κάποιος για να περιγράψει την εικόνα των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορούν να περιγράψουν την πραγματικότητα. Οι δύο ομάδες «ταλαιπώρησαν» την μπάλα και όσο για φάσεις στις δύο εστίες; Άντε να σταθεί κάποιος στην ευκαιρία του Ζιρού στο 43’, όταν ο σέντερ φορ της γαλλικής ομάδας βρέθηκε σε καλή θέση αλλά σούταρε απελπιστικά άστοχα. Προσθέστε στο «κάδρο» κι ένα σουτ του Γκριζμάν που μπλόκαρε εύκολα ο Σμάιχελ κι έχετε στο… πιάτο την εικόνα του πρώτου μέρους.

Στο ρελαντί και στο δεύτερο

Όσο για το δεύτερο ημίχρονο; Τα πάντα κύλησαν στο ίδιο τέμπο σε βαθμό που ν’ αναρωτιέται εύκολα κάποιος γιατί Γαλλία και Δανία ξόδευαν δυνάμεις. Ήταν προφανές και για τις δύο ομάδες πως το μοναδικό ζητούμενο ήταν να τελειώσει το ματς χωρίς να υπάρξει «στραβοκλωτσιά» που θα μπορούσε να αλλάξει το 0-0. Ευκαιρίες ούτε για δείγμα και δεν χωρά αμφιβολία πως η αναμέτρηση ανάμεσα σε Γάλλους και Δανούς ήταν με διαφορά το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Γαλλία: Μανταντά, Κιμπεμπέ, Βαράν, Σιντιμπέ, Λούκας Ερναντές (50’ Μεντί), Καντέ, Ενζονζί, Γκριζμάν (68’ Φεκίρ), Λεμάρ, Ζιρού, Ντεμπελέ (78’ Εμπαπέ).

Δανία: Σμάιχελ, Κίαερ, Κρίστενσεν, Μ. Γιόργκενσεν, Ντάλσγκααρντ, Στρίγκερ, Ντιλέινι (92′ Λέραγκερ), Έρικσεν, Μπρέιτγουέιτ, Κορνέλιους (73’ Ντόλμπεργκ), Σίστο (60’ Φίσερ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ