Πλάνταξαν στο κλάμα οι Γερμανοί! (vids+pics)

Πλάνταξαν στο κλάμα οι Γερμανοί! (vids+pics)

Αδυνατούν να χωνέψουν τον αποκλεισμό της Εθνικής τους ομάδας από το Μουντιάλ της Ρωσίας οι Γερμανοί. Έντονες οι αντιδράσεις των οπαδών της, πολλοί εκ των οποίων έβαλαν τα κλάματα.

Μαύρα τα… έβαψαν οι φίλαθλοι της Γερμανίας, μετά τον αποκλεισμό τους από το Μουντιάλ, αποτέλεσμα της οδυνηρής ήττας που υπέστησαν από τη Νότια Κορέα (με 0-2).

Τόσο οι φίλαθλοι των πάντσερ που έχουν ταξιδέψει στη Ρωσία όσο και εκείνοι που συγκεντρώνονται στις κεντρικές πλατείες της Γερμανίας για να παρακολουθήσουν τα ματς από γιγαντοοθόνες δεν μπορούσαν να το… χωνέψουν.

Θλιμμένα και σκυθρωπά πρόσωπα, αλλά και «πηγαδάκια» στα οποία προσπαθούσαν να βρουν εξηγήσεις για το κάζο του αποκλεισμού, συνέθεσαν ένα «βουβό» σκηνικό μετά το φινάλε του ματς. Αρκετοί μάλιστα έβαλαν ακόμη και τα κλάματα μη μπορώντας να πιστέψουν ότι η Παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2014 έχασε και αποκλείστηκε από τους αδιάφορους νοτιοκορεάτες.

Κάποιοι βρήκαν παρηγοριά σε αγκαλιές δικών τους ανθρώπων ή φίλων τους, ενώ οι περισσότεροι είχαν μείνει με ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ;

Παράλληλα ο Τύπος της χώρας κάνει λόγο για ιστορική αποτυχία, αφού για πρώτη φορά στην πλούσια ιστορία τους οι Γερμανοί αποκλείονται από τη φάση των ομίλων. Η κριτική που ασκείται σε Λεβ και παίκτες είναι δριμεία, με τα δημοσιεύματα να μιλάνε για ένα άνευ προηγουμένου φιάσκο!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ