Οι ενδεκάδες του Αγγλία – Βέλγιο

Οι ενδεκάδες του Αγγλία – Βέλγιο

Με πάρα πολλές αλλαγές οι ενδεκάδες της Αγγλίας και του Βελγίου για το μεταξύ τους παιχνίδι στις 21:00, με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να κρατά σε θέση βασικού μόνο τον Κουρτουά!

Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες των ομάδων τους για το παιχνίδι μεταξύ Αγγλία και Βελγίου, το οποίο διεξάγεται στις 21:00 και θα κρίνει το ποια εκ των δύο θα πάρει πρώτη θέση του 7ου ομίλου.

Οι επιλογές των δύο προπονητών είναι ριζικά διαφορετικές σε σχέση με τα ματς της 2ης αγωνιστικής, με το Βέλγιο να κατεβαίνει με δέκα διαφορετικούς ποδοσφαιριστές και μόνο τον Τιμπό Κουρτουά να κρατά τη θέση του, κάτω από τα γκολπόστ των Κόκκινων Διαβόλων. Όσο για την Αγγλία, κατεβαίνει δίχως τους Χάρι Κέιν, Ραχίμ Στέρλινγκ και Τζέσε Λίνγκαρντ, αλλά και κάμποσους ακόμη βασικούς.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, έχοντας συγκεντρώσει από έξι βαθμούς.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Στόουνς, Κέιχιλ, Τζόουνς, Ρόουζ, Ντελφ, Ντάιερ, Λόφτους-Τσικ, Ράσφορντ, Βάρντι.

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Βερμάελεν, Μπογιατά, Ντεντόνκερ, Φελαϊνί, Τίλεμανς, Ντεμπελέ, Σαντλί, Θ. Αζάρ, Γιανουζάι, Μπατσουαγί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ