Αγγλία : Ειδική άδεια σε Ντελφ για τη γέννηση του παιδιού του

Αγγλία : Ειδική άδεια σε Ντελφ για τη γέννηση του παιδιού του

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έδωσε ειδική άδεια στον Ντελφ να ταξιδέψει στην Αγγλία το Σαββατοκύριακο για τη γέννηση του παιδιού του.

Η Αγγλία αντιμετωπίζει σήμερα το Βέλγιο για την πρωτιά του όγδοου ομίλου και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές.

Μία από αυτές αναμένεται να είναι ο αριστεροπόδαρος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Φάμπιαν Ντελφ.

Ωστόσο ο 28χρονος πρώην μέσος της Άστον Βίλα, μετά τον αγώνα θα ταξιδέψει για την Αγγλία. Ο Ντελφ ζήτησε και πήρε ειδική άδεια από τον Σάουθγκεϊτ, να μεταβεί στην Αγγλία το Σαββατοκύριακο για τη γέννηση του παιδιού του.

Η γυναίκα του Φάμπιαν Ντελφ αναμένεται να γεννήσει το Σάββατο κι ο Άγγλος μέσος θα ήθελε όσο τίποτα να βρεθεί στο πλάι της συντρόφου του.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για μένα από την οικογένεια. Πάντα ήταν και πάντα θα είναι το πιο σημαντικό. Αν μπορέσω να γυρίσω στην Αγγλία, τότε θα το κάνω. Με ή χωρίς εμένα πάντως, η γυναίκα μου θα τα καταφέρει γιατί είναι σκληρό καρύδι». Είχε δηλώσει ο Ντελφ, πριν ενημερωθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας ότι έχει την άδεια να αποχωρήσει.

Ο επόμενος αγώνας της Αγγλίας, θα είναι τη Δευτέρα ή την Τρίτη για τη φάση των «16». Ο Ντελφ αναμένεται να γυρίσει στην ώρα του στη Ρωσία με την αποστολή της ομάδας ώστε να μην χάσει τον αγώνα.

Η κίνηση του Σάουθγκεϊτ είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στην Αγγλική αποστολή και δίνει το περιθώριο στους ποδοσφαιριστές του να έχουν μία σχετική ελευθερία ώστε να είναι ήρεμοι και να μπορούν να αποδώσουν εντός αγωνιστικού χώρου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ