Σουάρες : «Προσευχόμαστε για τον Καβάνι»

Σουάρες : «Προσευχόμαστε για τον Καβάνι»

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε για την πρόκριση της Ουρουγουάης επί της Πορτογαλίας με 2-1, ενώ τόνισε πως προσεύχεται να μην έχει τίποτα σοβαρό ο Έντισον Καβάνι.

Ο Λουίς Σουάρες ελπίζει ότι ο Έντινσον Καβάνι θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στον προημιτελικό με την Γαλλία, όπως δήλωσε ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα μετά την αναμέτρηση με την Πορτογαλία και την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ.

Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Πορτογαλία ωστόσο αποχώρησε τραυματίας προς το τέλος με πρόβλημα στην γάμπα και ο Σουάρες δήλωσε πως όλοι στην αποστολή της σελέστε προσεύχονται προκειμένου να αγωνιστεί.

«Όλοι προσευχόμαστε για τον Έντι. Παίζουμε πολλά χρόνια μαζί και γνωριζόμαστε πολύ καλά. Θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας, οπότε ελπίζουμε ότι ο τραυματισμός του δεν είναι πολύ σοβαρός και ότι θα επιστρέψει σύντομα στο γήπεδο. Μου είπε ότι ένιωσε κάτι στην γάμπα», είπε ο Σουάρες, ενώ για την επόμενη αντίπαλο Γαλλία πρόσθεσε:

«Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα με πολλά νέα ταλέντα, αλλά και εμπειρία. Όμως φαβορί δεν υπάρχουν πλέον στα προημιτελικά και η καλύτερη ομάδα κερδίζει σε 90 ή 120 λεπτά».

Τέλος, ο Σουάρες σχολίασε και τον αποκλεισμό της Αργεντινής και του φίλου του Λιονέλ Μέσι:

«Σίγουρα δεν θέλεις κάτι τέτοιο. Ως φίλος του, του εύχομαι δύναμη και ελπίζω ότι θα το ξεπεράσει σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ